Fiúknak miért nem lehet kapni leggings-et? Ti mit adtok kisfiúra bent az oviban pl?
Figyelt kérdés
Olyan praktikus, nekem ikreim vannak, ( fiú-lány) lassan 5 évesek, és az oviban elkezdődött az az időszak amikor már kell a kinti nadrág alá vmi. A lányomnál ez nagyon egyszerű, van választék bőven. És mivel ikrek, igyekszem nagyjából hasonlóan öltöztetni őket, pl. ha egyik farmerben van akkor a másik is, ha melegítősen akkor mindkettő úgy, stb. és a kisfiam napom óta mondja ő is leggings-t akar felvenni. szerintetek? nem néz ki hülyébben, mint a harisnyára húzott rövidnadrág, mert ez szokott lenni még ált.2014. nov. 4. 16:57
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi, ismerem az oldalt,rendeltem is már, de hogy ez nem jutott eszembe!!!!:))
2014. nov. 4. 17:10
3/15 A kérdező kommentje:
DE most néztem, 116-os méretben persze csak rózsaszín van!
:(
2014. nov. 4. 17:12
6/15 anonim válasza:
Gumis aljú melegítőnadrágban van bent az oviban, arra rávesz majd télen egy vastag sígatyát. Nem adnék rá harisnyát+rövidnadrágot. Nagyon béna, és kényelmetlen is.
7/15 anonim válasza:
Labfej nelkuli harisnya?
Most vettem kinaiban 450 Ft-ert.
8/15 anonim válasza:
Az én fiam is melegítőben van bent az oviban. Ráveszi a kinti cuccot és egyből megvan a két réteg. A harisnya+rövidnaci nekem se tetszik.
A H&M-ben szokott lenni lábfej nélküli harisnya kimondottan fiúknak.
9/15 anonim válasza:
A fiamnak ugyanaz az anyag van, (csak nem tapadós), de bővebb fazon, mint a leggings, de nadrág alatt is jó, meg magában is. Varrattam őket, van 5 db különböző szín, nagyon olcsó volt.
10/15 anonim válasza:
Hm-ben lehet kapni jégeralsót kisfiuknak- az majdnem leggings. Én azt adom a fiaimra.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!