Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » HOgyan tudom eldönteni, hogy...

HOgyan tudom eldönteni, hogy jó-e a lábára a cipő?

Figyelt kérdés

20 hónapos a kisfiam, de első gyerek, és még mindig ezzel küzdök. Baromira gyorsan nő a lába. 20-as cipőt nem is hordott soha. Átlag 3 havonta nő neki egy számmal. Ősszel, azaz most 24-es cipőt hord. Rendeltem neki 25-ös télicipőt, úgy gondoltam , hogy a bélés és a vastag zokni miatt kell neki. Ha a lába mellé teszem, akkora mint egy csónak. Ha hozzámérem a talpához, akkor kb 3-4 centivel hosszabb a cipő, mint a lába, (igaz,hogy be volt kicsit görbítve a lábujja, nem tudtam kiegyenesíteni neki),de ha ráadom, akkor épphogy belefér az ujjam a cipőbe a sarka mögé. Szerintetek jó a méret, vagy cseréljem ki? Tényleg nem tudom, dilemmázok. Jó lenne ha kihúznánk vele a tél végéig, semmi kedvem januárban újat venni, de nagy cipőben se akarom járatni.

Ti hogyan döntitek el, hogy jó-e méret?

2014. okt. 30. 14:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A bélés bele van ragasztva, azt nem tudom sajna kivenni, pedig jó ötlet :-)
2014. okt. 30. 15:24
 12/13 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam a hurkapálcás módszert, beletettem a cipőbe, és 1 cm hely marat benne, szóval nem nagy neki!

Köszönöm a tippeket mégegyszer!

2014. okt. 30. 17:38
 13/13 anonim ***** válasza:
én inkább viszem a gyereket a cipöbotba ha meg nem akkor válalom hogy lehet vissza kell vinem ha nem jó.
2014. okt. 31. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!