Kinek cumizott/cumizik extra hosszú ideig a gyerkőce? és az 'extra hosszú" hány éves kort jelent?
Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 20:45
11/11 anonim válasza:
8-as
7es vagyok, én fiam is tavaly mikuláskor volt 3,5éves, és alváshoz cumizott ő is. Kitalálta ő is, hogy a Mikulásnak adja, ha kap egy pótkocsis traktort. Kiraktuk az összes cumit az ablakba Mikuláskor- és mi átcseréltük neki. Óriási volt az öröm- persze kereste még aznap a cumit, hogy biztos az összeset elvitte-e a Mikulás, de attól még gond nélkül elaludt és másnap sem kereste már.
Beszélgessetek sokat a lányoddal, mond neki, hogy már csak egy hónap és jön a Mikulás!! Utolsó napokban mond neki, hogy már csak 2nap van cumi- hidd el tudatosodni fog benne a dolog és szerintem oda fogja adni a Mikinek. Azért rajtatok is múlik!!
Drukkolok, majd írd meg hogy sikerült!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!