Ha megtehetjük egy 4 éves gyermek már kaphat külön szobát igaz? érdemes külön szobába tenni ebből fog tanulni önnáloságot és ilyeneket?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 14:12
1/6 anonim válasza:
Persze, hogy 4 éves kaphat külön szobát. Ne haragudj, de nem is értem miért ne kaphatna. Az én 2,5 évesem születése óta külön szobában alszik és köszöni, semmi baja ettől.
2/6 anonim válasza:
Már egy újszülöttet is lehet külön szobába tenni, 4 évest miért ne lehetne?
3/6 anonim válasza:
Persze. Eddig egy szobában voltatok? Ha igen, és most lesz a különszoba, akkor nagyon sok türelem kellesz, mert biztos nem fog egykönnyen menni, de hajrá.
Fiam januárban lesz 3 éves. Most készül el a szobája. Nagyon tetszik neki, azt mondta szép, meg jó, és sokat fog ott játszani, de aludni nem! :))
4/6 anonim válasza:
Úgy gondolod,hogy a testvérétől külön,vagy úgy,hogy nem veletek egy szobába legyen,úgy gondolom az az egészséges,ha újszülöttként max 2-3hónaposan már nem a szülőkkel egy szobában alszik.
5/6 anonim válasza:
Ha megtehetitek nem is értem, addig miért volt veletek. Most nem lesz könnyű külön rakni, szóval kitartás.
6/6 anonim válasza:
enyém 5 éves, 7 hónapos korában költözött át a szobájába :)
mondjuk ezt az önállóság dolgot nem értem, mitől lesz önállóbb ha külön szobában van? ugyanúgy bebújik az ágyunkba reggel és onnan nézi a mesét, mint ha együtt is aludnánk. este nem bezavarom a szobájába hanem megyek vele, mesélek neki, majd kijövök. szóval önállóbb nem lett tőle, de szereti a kis kuckóját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!