Hany kilo es milyen magas a 16 hos lanyotok?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 21:33
11/22 anonim válasza:
sziasztok.Az én lányom szept.17-én született.11 kg,a hosszát nem tudták lemérni,mert nem hagyta,de 80cm körül van.Sok boldogságot,és kicsattanó egészséget mindenkinek.
12/22 anonim válasza:
látom, vannak itt súlyosabb és könnyebb babák is:)
az enyém pl. nagyon-nagyon rossz evő.
a szept. 13-i vagyok :)
13/22 anonim válasza:
Szeptember 18.-án szuletett a kislányom,kb.9 és fél kg és 78 cm.
14/22 anonim válasza:
Sziasztok.az én lányom Kincső szept 19én született.11kg 82cm.az uzsokiban szült esetleg valamelyikőtők2008.?
15/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!! koszike a valaszokat.Megmerte a ferjem a csajszit 83 cm,es 10 kilo.
2010. jan. 26. 12:55
16/22 anonim válasza:
Az én lányom szeptember 19.-ei és most 8900gramm és 80 cm.Pihesúlyú és kis törpe kislány.:) Sajnos rossz-evő.
17/22 anonim válasza:
hú, mennyi szeptemberi baba:))))
utolsó! kezet foghatunk, az enyém is rossz evő, nagyon. viszont a súlya ahhoz képest gyönyörű.
18/22 anonim válasza:
Utolsó: Neked mikor született a babád?Nem értem miért,én is és a férjem is imádunk enni...:)
19/22 anonim válasza:
Kislányom szept. 16-án született, 8700 g volt a 16 hós kontrollon, inkább kicsit több, mint 80 cm.
20/22 anonim válasza:
a nem evős baba vagyok:)
az enyém szept. 13-án született.
nálunk is az van, hogy a férjem is és én is szeretünk enni nagyon, de a babával mégis gondok vannak.:) viszont a súlya 9600 g volt 16 hónaposan.
tök jó, hogy itt összegyűltek a 2008 szeptemberi lánybabák:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!