Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Segitenetek torokfajas kerdesben?

Segitenetek torokfajas kerdesben?

Figyelt kérdés

kislanyomnak mar tobb lassan 2 hete piros a torka es nem mulik. Eloszor feher pottyok voltak rajta, kapott antib, mert kozben volt tudogyulladasa is.

Most piros pottyok vannak rajta. Fujom tantum verdevel orvos utasitasara, de szegeny panaszkodik, hogy olyan erzes mintha lenne torkaban valami es nehezen nyel.

Mit javasoltok, mit lehetne csinalni? Mas gyereke is volt igy?

2014. okt. 13. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:

nem pontosan értem. 2 hete piros a torka, közben volt tüdőgyulladása is? az azért nem 1-2 hét, gondolom még mindig van és kapja a 2. vagy 3. féle antibiotikumot.

ettől lehetnek a piros hólyagok, nekem mikor tüdőgyulladásom volt a 3. féle antibiotikumnál jött ki a nyelven, borzasztó volt, nagyon kellemetlen :(

jobbulást a lányodnak!

2014. okt. 13. 11:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Van egy olyan nyalóka, ami kifejezetten torokfájásra való, patikában kapható. Tapasztalatom nincs róla, mivel megvettem, de szerencsére nem került felhasználásra, elmúlt a fiam torokfájása addigra. Ilyen esetben én is szopogatós tablettát használok, gondolom nekik is olyasmi enyhítené legjobban. Az enyém még nem volt 3 éves, ezért a nyalóka és nem a Strepsils.
2014. okt. 13. 14:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Kedves elso mar tul van a tudogyulladason egy-masfel het utan helyrejott, legalabbis az orvos szerint, mert nem jott vissz a laza.

Bar rontgenre ugyan nem kuldte,mert olyan volt neki amit nem halott stetoszkoppal. Annyit rontgenezni sem egeszseges, gondolom azert nem kuldott ujra. Csak egy fajta antibiotikumot kapott es a torka volt csunya, de nem az antibiotikumtol, azt az orvos is mondta.

Ti tobb fele antibiotikumot kaptatok tudogyulladasra?

koszonom a segitseget mindenkinek!

2014. okt. 13. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!