Szerintetek ebbe a párásítóba lehet Salvus vizet tenni?
Figyelt kérdés
Ilyen típusú párásítónk van itthon. Azt mondták az eladók még anno, hogy illóolajat nem szabad beletenni, de Salvus vizet vajon lehet-e? Nem találok sajnos erről infot sehol. Felső légúti betegségekre hajlamos kétévesemet próbálom kúrálgatni...
2014. okt. 7. 15:51
2/6 anonim válasza:
Nekünk is momert párásítónk van, nem pont ez a típus, én beletettem a salvus vízet, valóban hatásosabb így, de takarítani utánna, borzasztó.
Köhögésre érdemes a zsírt kipróbálni: este vastagon be kell kenni a mellkasát elöl-hátul, rá trikó , pizsi, nálunk ez a leghatásosabb köhögés csillapító:)
3/6 anonim válasza:
Sajnos nem tudom használható-e a párásítód Salvusszal. Mi 4 évig használtunk Salvust a fiamnak, nekünk ezt a készüléket javasolták a pulmonologián: [link]
4/6 anonim válasza:
Utolsó amit belinkeltél az nem párásító,hanem inhalátor.
5/6 anonim válasza:
Párásítani is lehet vele, nemcsak inhalálni. Amelyik gyerkőcnek salvusos párásítás kell, ott érdemes megvitatni az orvossal, milyen géppel történjen q párásítás, ugyanis ez nagyon nem mindegy. Nekünk a salvushoz kifejezetten ezt javasolták a pulmonologián, méghozzá a főorvos.
6/6 anonim válasza:
Nekünk is szintén pulmonológián,ugyanez van nekünk is,de tapasztalatom szerint a legolcsóbb párásító többet ér tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!