Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi vizet, és mennyi...

Mennyi vizet, és mennyi salvus vizet tegyek a hidegpárásitóba?

Figyelt kérdés
aki használ salvus vizet párásitóba,megirná az arányokat?És mehet a fiam(2,5 éves) szobájába egész éjjel,vagy ezt csak 1-2 óráig lehet neki használni?
2013. márc. 5. 16:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én kevesebb Salvust teszek bele, és több vizet. Kb 1/3-2/3 arányban.

Amikor nagy gáz van akkor egész éjjel megy, ha már túl vagyunk a nehezén akkor csak pár órára kapcsolom be.

2013. márc. 5. 16:21
 2/12 A kérdező kommentje:
jelenleg tüdőgyulladása van a fiamnak,meg hörghurutja.Ilyenkor is lehet ugye?
2013. márc. 5. 16:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Lehet, de most inkább ne hagyd neki éjszakára. Pár óra lefekvés előtt.

Jobbulást!

(az én lányom is ezzel küzd most)

2013. márc. 5. 17:08
 4/12 A kérdező kommentje:

köszi.Akkor ha bent alszik ne is kapcsoljam be?Csak mielőtt lefeküdne addig?

(Sose használtam még,nem tudom hogy kell,mikor..sb)

Akkor nektek is jobbulást!! :)

2013. márc. 5. 17:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Volt rá precedens, hogy megfordítottam az arányokat, és a salvust hígítottam egy kis vízzel hogy azért ne töményen tegyem bele. Jó nagy ködöt csinál az biztos! Szerintem már mikor készülődtök lefekvésre kapcsold be neki, aztán altatásnál hagyd még bekapcsolva, és ha már te is fekszel aludni (minnél később) kapcsold ki neki. Ne hagyd úgy éjszakára.
2013. márc. 5. 17:30
 6/12 anonim ***** válasza:

Én azt szoktam, hogy lefekvés előtt alaposan átszellőztetem a szobáját, és utána kapcsolom be a párásítót. Amikor én is megyek aludni akkor pedig kikapcsolom.

Köszi, szerintem mi már gyógyulófélben vagyunk. De majd az orvos megmondja ha ráhallgat.

2013. márc. 5. 17:41
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi nektek.Akkor úgy fogom ahogy irtátok,én 11-éjfél körül szoktam elaludni,akkor majd kikapcsolom.
2013. márc. 5. 17:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem minden párologtatóba lehet Salvus vizet tenni. Én úgy tudom, hogy a Bonecoba mehet.

Nekünk 3 féle egyéb párologtatónk van, de egyikbe sem lehet Salvust tölteni, csak sima vizet.

Én a Salvust az inhaláló/porlasztó gépbe töltöm, úgy a leghatásosabb. Jobbulást!

2013. márc. 6. 21:30
 9/12 A kérdező kommentje:
köszi.Szerencsére a miénknek nincs semmi baja,sencor,nem egy drága gép,3-5 ezer ft volt anno,de birja :)
2013. márc. 7. 17:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekünk is ilyen az egyik, ez az olcsó Sencor bírja a strapát.

Nekem az orvos azt mondta, inhalátorba ne tegyek Salvust, mert előfordulhat, hogy többet ártok a gyerekemnek mint használok.

2013. márc. 7. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!