Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt valakinek Rody ugráló...

Van itt valakinek Rody ugráló lova? Vagy bármilyen ugráló állata? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szereti a gyerkőc? Mikor kezdtétek? Sokat van rajta? Egy év körülinek szeretném, mert szeret rugúzni a lábával, sok a mozgásigénye.
2014. okt. 4. 23:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Másfél éves kora előtt kapta a lányom, nem rody, de ugyanolyan, csak olcsóbb, 3 ezres csacsi.

Tetszett neki az elejétől, de igazából csak az elmúlt 1-2 hónapban kezdett rajta úgy ugrándozni, ami a valódi rendeltetése, most 22 hónapos.

Viszont napi szinten játszik vele, eteti, simogatja stb.

2014. okt. 5. 00:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Rody lovunk van, 4 éve kapta a nagyobbik fiam karácsonyra, akkor volt 2 éves. Akkoriban elég sokat ugrált rajta. Most a kisebbik fiam 2 éves, elővettük, ő annyira nem ugrál rajta, de ő amúgy sincs odáig a ráülős dolgokért. Viszont a nagyfiam most 6 évesen többet használja. :) És mivel strapabíró, már én is ugráltam rajta, üldöztem vele a fiaimat, ők meg kacagták! :D Téli időszakra, otthoni játszásra, hogy kicsit mozogjon is, arra tökéletes, nem hangos, így panelben is használható és kis helyen elfér, mert egy pumpával hamar felfújható. Szerintem jó kis játék. Az én gyerekeim nem nagyon játszanak hosszú ideig semmivel, így váltogatni szoktuk mikor mi kerüljön elő.
2014. okt. 5. 00:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk nem Rody van, de egy jó strapabíró kék nyúl. A 2. szülinapjára kapta a fiam, aki most 5 éves, és még mindig szereti.
2014. okt. 5. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!