Forever Kids multivitamint adja valaki a gyermekének? Tapasztalatok, vélemények érdekelnének.
En adom neki. Napi kettot kap.
Mellette kap homeopatia (ket felet, heti valtasban) es immunotrofinat.
Utobbitol, miota kapja nem volt meg beteg.
Penteken picit az orra valadekozott, de kapott ForeverKids vitaminbol 6 szemet es azota semmi baja.
Összetételében semmivel sem jobb vagy több mint a többi.
Én most a bionom.hu-ról rendeltem manó mannát meg emóciót,ezek teljesen tiszta termékeke,meglátjuk beválik e .
jelen,én adom gyerekeimnek!
Alapból napi két szem de ha esetleg betegek akkor többet!
Pl múltkor a kicsinek(1,5 éves)folyt az orra de úgy rendesen és még sürű is volt a váladék!Elszopogatott vagy 3 szemet és elmúlt az orrfolyás(máskor meg orspré minden kell)
A nagy mivel közösségbe jár a kids mellé még kap aloe vera gélt meg probiotikumot!
Ha esetleg betegek(orrfolyás,köhögés,hőemelkedés) akkor szintén Foreveres propolisz tabletta és fokhagyma kapszula!Mindkettő brutál ó a múltkor a nagyobbiknak a propolisz úgy lehúzta a lázát 39 fokról hogy utánna sem lett baja!A propoliszra azt mondják az egy természetes antibiotikum a Forevernél!A fokhagyma kapszula meg vírus és baktérium ölő!
Nem vagyok FLP-s forgalmazó nem azért írtam ezeket hogy reklámozzam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!