Óvodai, iskolai fotózásnál készült képet bizonyos összegért el szokták küldeni neten, ha fel szeretném tenni a facebookra?
Figyelt kérdés
Vagy szentségtörés ilyent kérni?2014. okt. 4. 21:03
1/4 anonim válasza:
Szerintem ha előtte rendelsz belőle papírkepet, akkor nem pofátlanság megkérdezni, biztos elküldik, hiszen ezek után mar úgysincs ra szükségük, kitörlik.
2/4 anonim válasza:
Nálunk lehet, 6000 Ft-ot kért a két képért. (12000Ft-ért rendeltem fényképet) Én sokalltam, így nem kértem, csak beszkenneltem a képeket, így küldtem el az ismerősöknek.
Érdekességként említem meg, hogy rá fél évre műtermi fotóssal készítettünk egy 15 képből álló sorozatot, ő a végösszeget látva (29ezer Ft) ingyen felírta cd-re az összes képet, amit készített, sőt előkereste az 5 évvel ezelőtti képeinket is, azt is ideadta.
3/4 A kérdező kommentje:
1db fotóról van szó, első osztályos - iskolás lettem fotó, mindenkiről 1 db-ot készített, illetve választott ki.
Nagyon- nagyon jól sikerült!
2014. okt. 4. 21:46
4/4 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy elküldi, mivel abbol nincs penze. Menj be egy internetcafeba es scanneltesd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!