Anyukák, Ti hogyan erősítitek meg az öszi, téli szezonra gyermekeitek immunrendszerét, milyen vitaminokkal, immunerősítőkel?
Figyelt kérdés
Kisfiam nyáron múlt 2 éves. Azóta bölcsis, és sajnos eléggé beteges, minden hónapban min. 2 hetet kimarad. Tudom, hogy általános ez a jelenség, és hogy erősödik az immunrendszer ezáltal, de eleve nagy az orrmandulája, agy egy kis takonykór elkapása is rámegy simán a fülére :(
Légyszi adjatok tippeket, tanácsokat, hogyan vértezhetnem fel egy kicsit is jobban a gyerkőcömet :)
2014. okt. 2. 21:42
11/11 anonim válasza:
8-as vagyok!
A Bronho Waxom és az Immunotrofina mindkettő immunerősítő,én a kettőt nem adnám együtt!
Amúgy én az Imonnutrofina mellet aloe gélt,Kids multivitamint és probiotikumot adok a 4,5 évesemnek:Ja és természetesen napi 1 csepp D-vitamin!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!