Egyedülálló anyukák, milyen plussz pénzeket kaptok?
Semmit.
Pont ma hivtam fel az önkormányzatot (pest) és állitólag meghaladom a törvénybeben előirt keretet.Valami olyasmit mondott hogy 1 főre 38ezer körül lehet max, azon felül nem jár semmi.Maximális gyedet kapok+az emelt családi.De akkor ha visszamegyek dolgozni akkor pláne nem kapok semmit.
Mindig az hajtogatják a feljebb valók, hogy miért nem szülnek a fiatalok?!Na pont ezért nem szülök, mert nincs miből felnevelni szegény gyereket.Nem baj, a lényeg az, hogy a nyugdíjjasnak legyen, akinek már nem kell eltartani senkit.
28/N
Kedves 22:43-as
Talán nem a nyugdijast kéne támadni az a szerencsétlen már rég ledolgozta amit ˝kell˝ és amíg te a padot koptattad ˝ő tartott el˝ és szégyen hogy nem gondoskodik az állam megfelelően róluk Szégyen hogy havi 80E Ft-t kell beosztaniuk és akkor már sokat mondtam ha ennyi jut. Az én nagymamám mire befizeti a csekkeket alig marad ételre neki, éss nem fizet hitelt vagy lakbért csak rezsit!! Gondolkozz mielőtt beszélsz Talán a honatyák fizetését kéne egy kicsit megnyirbálni nem??? Talán a sok munkanélkülinek kéne elmenni dolgozni és nem kuncsorogni. A legkisebb fiam 5hónapos és dolgozom mert kell aki akar talál munkát és nem a nyugdijast bántja vagy szerinted már haszontalanok tartsuk őket kenyéren és vizen vagy lökjük le őket a Törökugrato-ról ??
29É 3Gy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!