Miért hívja mindenki úgy a kislányok punciját,
puniját, hogy nunija?
És még valami: de jó, hogy mindenki tudja, hogy a szomszéd hogy nevezi a gyereke nemi szervét. Közhírré tétetik. Könyörgöm, ez egy intim dolog (lenne), még egy kislány esetében is. (előző válaszoló voltam)
2008. aug. 13. 21:28
Bocs, de a szomszéd anyuka kislánya 10 hónapos, és onnan tudom, mert a pelenkázásról beszélgettünk, és mondott ezzel kapcsolatban valamit, amiben szerepelt ez az ominózus szó. Na és? Amúgy meg miért mondaná valaki, hogy a fenekét törölje meg a gyerek, ha a punciját kell megtörölni? A két testrész nem ugyan az. És nem tudom, miért kéne szégyellni ezt a testrészt. Pláne egy gyereknek.
2008. aug. 13. 21:43
nem értem miért kell ez igy felfújni, a punci egy ugyanolyan testrész mint a kéz vagy a láb, nem tök mindegy hogy ki hogy hívja??
2008. aug. 14. 09:56
Hát az agyam eldobom,ennyi hülye nőt,neked tényleg csak ennyi problémád van kedves kérdező.Hát nem teljesen mindegy hogy ki hogy hívja,neked tényleg ilyeneken jár az eszed.Az ilyen hülye szülők miatt van ennyi hülye gyerek.
2008. aug. 15. 18:35
15/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló! Köszönöm a kedves szavaidat! De talán az utolsó mondatodat érthetnénk rád is, mert ilyen csúnyán válaszolsz a másiknak. A másik, nem ezen gondolkodom nap mint nap elhiheted, de ahogy itt olvasgattam a kérdéseket válaszokat eszembe jutott hogy felteszem ezt a kérdést.
Egyébként a tanulságot teljesen tükrözik a válaszok! Köszönöm mindenkinek hogy őszintén válaszolt, nagyon érdekes dolgokat tanultam, tapasztaltam. Még neked is köszönöm utolsó hozzászóló. Kívánom, hogy ne legyél mindenben ilyen. Minden jót!
nuni, nuna, kukac
( az egyik nodoki ismerosom meselte, hogy egy csomo csomo no egyszeruen nem is nevezi meg csak azt mondja pl.-doktor ur ugy eg...
Mire o mindig azt mondja ha eg, akkor hivjon tuzoltot!
2008. okt. 21. 17:44
Hat amig kislany addig nem csak a nunija van becezve hanem fej( okoska) kez(kiskezed) lab (kislabad) fulecske, orrocska, hajacska, a kis szad......
Nalunk igy szokas. Miert az hogy hangzik hogy torold ki a punadat! Eleg durva, nem? Es az, hogy:torold ki a kis nunidat! Hat ez aranyos. Es a fiukkal mi a helyzet? Kukac.
2008. okt. 21. 17:48
A kérdezőt nem értem, mi a baj a nuni megnevezéssel, és az egyik válaszolót sem értem, aki szerint a punci szó csúnya! Szerintem, a punci, a puni, és a nuni is jó szó!
2009. júl. 8. 12:44
hát nem tudom, én úgy beszélek unokatestvérem 6 éves gyerekéven, mintha felnőtt lenne, nem szoktam becézgetve beszélni vele, pl kezecske stb... de hogy a kérdésre válaszoljak:szerintem a punci a legelfogadottabb, miért, hogy hívja a kedves szülő? obszcén szavakkal illesse a gyereke testrészeit?:-)
2010. aug. 14. 08:18
Mert ha aszondjuk hogy "pinája", repül a nagy saller ki tudja hol áll meg és kit hogyan talál meg :P
2011. máj. 6. 15:00
Kapcsolódó kérdések: