Miért hívja mindenki úgy a kislányok punciját, puniját, hogy nunija?
Hát elég furcsa nekem amit írtál! Miért ne lehetne tanítani neki, hiszen ugyanolyan mint a keze vagy a lába, vagy a hasa.
Persze van aki nem szeret beszélni róla. De akkor adott helyzetekben mit mondasz ha olyan szituba kerülsz esetleg?
Vagy azt mondod hogy ott lent? Bár igazából ezt a kérdést én inkább kisgyerekeknél értettem! Mert hát csak úgy fogom mondani a kislányomnak hogy töröld ki a puncidat pisilés után. Nem úgy hogy ott alul töröld ki. De mindegy én elfogadom ezt is. Ki ilyen ki olyan.
De amúgy neked van kislányod? Hogy mondod neki? Vagy hogy fogod?
De amúgy ez olyan felnőtteknél, hogy van aki azt mondja hogy elmegyek pisilni, van aki meg azt monja hogy elmegy wc-re, kicsire, nagyra, van aki meg azt mondja csak hogy hol a mosdó mert ki kell mennie.
De engem néha kicsit idegesít ha vki nuninak hívja, ez olyan szégyenlős kifejezés, mindenki olyan gyorsan mondja ki. Nekem ez furi.
A tesóm a 2,5 éves kislányának nunit mond, szerintem ez így jó.
Nem értem, hogy miért nem lehet erről beszélni, vagy kimondani? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!