2 évesetek alszik még délben?
Lányom 2 éves lesz a héten,de úgy kb 2 hete elkezdte,hogy állandóan ordít ha leteszem délben. Nem sír,hanem kiabál.Kiságyában alszik,magától.Sosem altattuk,sosem aludt velünk.Ha nem teszem le,akkor nem alszik estig.
Nem tudom mi okozhatja,pont akkor lett náthás és torokfájós is,de ez már elmúlt neki előző hét legvégére.Nincs ötletetek miért csinálhatja ezt?Mert ha kikiabálta magát 5perc-30perc között,akkor alszik másfél -2 órát is.
ötéves koráig aludt délben
Amit te leírsz, az hiszti, nem azt jelenti, hogy ne lenne igénye az alvásra. Mindenképp lefektetném, próbálnám előtte megbeszélni vele, hogy aludnia kell, akár ordít, akár nem. Majd ha tapasztalja, hogy tényleg így is van, idővel abbahagyja. AKkor majd ordít másért :)
Az első lányom 1,5 éves kora után kezdte ezt,volt,h 3 órát is próbálkoztunk az elalvással,mindenféle módszerrel,de semmi,onnantól csak akkor aludt,ha beteg volt,tudom,h ebben a korban még fontos a napközbeni alvás,de hiába...a második lányom még iskolás korában is aludna délben,ha tehetné,nagyon jó alvó,a harmadik meg változó alvású,de délben nincs vele gond,magától megy a kiságyhoz,h álmos,inkább este próbálkozik,meg éjjel keveset alszik,korán kel reggel,2 és fél éves
A te lányod mennyit alszik éjjel?Nem lehet,h nagyon kipiheni magát?Próbáltad később fektetni délben?
4,5 éves a fiam és még alszik délben...de erőteljesen él bennem,hogy 2 éves kora körül ő is eljátszotta ezt a hisztit,hogy nem akar aludni de nem engedtem neki mert különben délután 4-5 órára esett-kelt a fáradságtól!!
Hidd el,majd túl lesztek rajta addig meg kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!