Milyen ágyban alszik 2.5-3 évesetek? Hol vettétek neki?
Figyelt kérdés
Már több üzletben voltunk de alig van választék,ezért kérünk segitséget! Leginkább személyes üzletre lennék kiváncsi,de esetleg webbolt is jöhet! Bp-iek vagyunk:)2012. nov. 28. 09:47
1/3 anonim válasza:
Teszveszen rendeltem NEM használt ágyat egy 100%-os eladótól, aki rendelésre készíti az ágyakat, tehát minimum 3 hetet kell rá várni. Én galériágyat vettem, 140 cm-en van a fekvőfelülete, de még körbe 30 cm-es támla van, így 170 cm magas az egész ágy, alatta nincs szekrény, sem íróasztal, én kuckót csináltam neki alá.
Az eladónál néztem, sokféle szép ágyat csinál, 2-3 éveseknek valót is leesésgátlóval...
Ő az: [link]
2/3 anonim válasza:
Kislányom 1,5 éves kora óta azon a két heverőn alszik amit apa két csavarral összefogatott.Így lett egy franciaágya :) Nagyon kényelmes neki.Most 2,5 éves múlt.
3/3 anonim válasza:
Jaj, de örülök! Pont olyat keresek, amilyet az 1. válaszoló belinkelt! Magas kerettel, lenyíló oldalú, stb. Ilyet még sehol nem láttam. Köszi!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!