Volt már olyan érzésetek, hogy a gyereketek jobban szereti a nagyszüleit, mint titeket?
Azert ez sokat elmond rolad/ rolatok, mint szulökröl , h a gyermek meg sem erzi a hianyotokat. Barmennyire faj, be kell latni, h a gyereket nemcsak etetni kell , hanem foglalkozni is kell vele. Persze tudom, h erre rögtön mondod, h igenis foglalkoztok, de most ne az ellenerveken gondolkozz, h engem megcafolj, hanem nezzmagadba!
Igen , tenyleg szomoru helyzet, de primitiv irigykedes helyett, valtoztass valamit , ha tudsz!
Nem attól "jó anya" valaki, hogy szoptatja és hordozza a gyeremekét.
Mi a szüleimmel lakunk lányom 1 éves korától, azóta kistesó is születettet.
Mindkét gyermekem boldondul a nagyszülőkért, a szüleimért és fordítva, előfordul, hogy csaka amai tudta őket elalatani, megnyugtatni. A lányom anyukámat kismaminak hívja 13 hónaps korától, apát még jóval hónapokkal később mondta, mint a kismamit:) Mindkét gyermekekmnél éreztem úgy, hogy a mamit jobban szereti, pl fiam amikor reggel felkel csak a mamimat keresi:)
De ha baja van, fáj valami, vagy betegek csak én vagyok a jó:)
Örülök, hogy ilyen a viszony anagyszülőkkel. Pláne úgy, hogy apósom a lányomal egyálltalán nem szereti, ki nem állhatja. Mennyivel jobb így! És mi lenne ha csak azok a nagyszülei lennének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!