Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudnátok nekem valami nagyon...

Tudnátok nekem valami nagyon gagyi pelenkát ajánlani egy 17kgos gyerekre?

Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 08:48
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
A tudatlan és okoskodó és primitív nem én vagyok. Nem kioktatást és okoskodást kértem hanem pelenka ötleteket. Gondoskodok a fiamról, teljesen normálisan fejlődik csak szeretném lassan leszoktatni a pelusról. Eröltetni nem fogom és nem is lehet. A gagyi pelus esetleg kicsit ösztönözni. De a te gyereked azért sajnálom.
2014. szept. 29. 14:39
 22/31 anonim ***** válasza:
72%
jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!! :)))
2014. szept. 29. 15:33
 23/31 anonim ***** válasza:
17%
Sajnálod ? Az en gyerekem 19 hósan szoba es agy tiszta Volt , es nem Volt erőltetve hanem neki Volt rá igénye es ott voltam En aki ezt észre vette es segítet neki meg mutatni hogy lehet más kép csinálni . könnyebb lett volna a pelust rá adni , de figyeltem a kényelmére es az igényeire - IDŐBEN . (akkor amikor meg Indult a hiszti hogy nem akarta a pelenkát felvenni ) ugye emlékszel meg ? csak te ezt ki hagytad , hat akkor jó pelenkázást meg par évig , es így nem kell mosnod csak szagolnod ....
2014. szept. 29. 15:42
 24/31 A kérdező kommentje:
Nem a szobatisztaság miatt sajnálom. Hanem mert egy ilyen primitív anyja van aki simán szidalmaz másokat és osztja valamiről az észt amiről gőze nincs és senki nem kérdezte. Képzeld nálunk nem volt hiszti soha a pelus felvétel miatt.
2014. szept. 29. 17:10
 25/31 anonim ***** válasza:
63%

3évesen nálam már rég az vot söt ahuga mármost bilizik. na minegy . kár hogy a negativ komneteke amiket te negativnak gondolsz else filozol rajta. igenis rajtad is mulik hogy mikor elsz szobatiszta a gyerek. igenis kényelmi szempontrol nézed.

azt hogy te dolgozol az emgis más tészta. egyrészt kit érdekel. másrészt a gyerekddl ugyanugy foglakozni kell tanitgatnio. Ha te nem tanitod az ovoda se fogja ésciki n ciki 6 évesen is pelenkás lesz.

inis érdet egy ekkora gyerek dha a kedves anyukla ne akar mosni 20 szor akor a gyereket ezzel csak hátráltatja és a mentális fejlődését is gátolja

2014. szept. 30. 13:29
 26/31 A kérdező kommentje:

Semmiről nincs le maradva azért mer a tied már szobatiszta volt. Valamelyik gyerek 1,5 évesen kezd el járni az enyém már 10 hónaposan járt, akkor most a többi gyerek visszamaradott szar? Nem hiszem, csak máshogy fejlődnek.

Se a gyereknek nem jó se nekem, ha egész nap hugyos ruhákat kell cserélni rajta, na mert az tényleg ciki neki, ellenszemben a pelussal, amiben semmi ciki nincs. Csak öszötnözni akarom, nem eröltetni, szobatiszta lesz ha megérett rá.

2014. szept. 30. 18:23
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért én z olcsó gagyi sz*r pelenkákkal vigyáznék...Gdolom te sem akarsz pelenkakiütést a gyerekednek a szennyezett pelusoktól.M már jártunk úgy,pedig nem i gagyit vettünk.Arról nem is beszélve,hogy kicsípné a gyereket,főleg ha nem túl sűrűn cserélnék rajta az ovónők.Értem én,hogy ösztönözni akarod,de azért nem így kéne...
2014. okt. 10. 14:23
 28/31 anonim ***** válasza:
Megértelek, az én középső lányom is nem sokkal a harmadik szülinapja előtt lett szobatiszta. Előtte reménytelen volt a helyzet. Szerintem a gagyi pelenka a helyett a bugyi pelenkát próbáljátok meg. Ez már nem tartja annyira benn a nedvességet, és ha igénye van, egyedül is el tud menni pisilni, csak letolja, és felhúzza, mint a bugyit. Egyébként nálunk is egy pár bugyiba pisilős nap hozta meg az áttörést. Óránként vittem, nagyon dicsértem, de így is volt pár baleset. Körülbelül 1 hét volt, de azóta szobatiszta. Kitartást.
2014. okt. 10. 14:26
 29/31 A kérdező kommentje:

Nyilván nem akarom, hogy baja legyen, de ezt javasolták az oviban. Rendszeresen cserélik a pelust amint bele megy valami.

Bugyi pelenkát használunk most is. Nyáron amíg itthon voltam és meleg volt próbáltus pelus nélkül de hiába.

2014. okt. 10. 20:59
 30/31 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Tudod, ezen az oldalon az anyák legtöbbje csúcsszuper. Mindenkinek-de legalábbis a nagyrészének- 2 hét alatt teljesen szobatiszta lett a gyermeke, alig másfélévesen.

Az én gyerekem madj 3 éves, de a szobatisztaság nem megy. A pisinél már szól,de a kaki simán bemegy. Aztán persze jön, és szól, h kész a csomag.:))) A bölcsiben két váltás ruha van bent, és igen, nálunk 2 naponta megy a mosógép.

De mégis azt gondolom, nem a legjobb megoldás a gagyi pelenka. Ha a gondozónők nem foglalkoznak vele, akkor azzal sem fognak, hogy cserélgessék. Az esetleges pelenkakiütésről nem is beszélve.

De ha gondolod, h egy próbát megér, akkor rajta, ne törődj itt ezekkel az anyukákkal.

Az meg hogy kinek mi a gagyi...

Nekem az volt a huggies is, a happy bella, vagy mi.

Én 100 ft-os boltos vackokkal sosem kísérleteznék (bár erre is egyesek esküsznek)

2014. okt. 11. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!