Tudnátok nekem valami nagyon gagyi pelenkát ajánlani egy 17kgos gyerekre?
hány éves?
nem kell pelus, mi a büdös F..nak
nem
vegyél olyan bugyit amit ö akar viselni
állj a sarkadra dobd kia pelenkákat adj rá bugyitt vidd oránként wc re ennyi
kényelmi szempont a gyereknél a pelenka minek hagyná el hiszen te ugy is adsz rá
17 kg akkor az hán éves 5?
még iskolába is abba menne
ja igen irtad is nincs kedved mosni. gratu
akkor meg ne várd hogy szobatiszta legyen
gratu
anyuka vagy az a dolgod hogy moss ha kell napi 10 szer
mondjuk azt írta a kérdező, hogy oviban gondozónő... már itt sántít, oviban egyrészt nincs gondozónő, másrészt nem pelenkázhatnak és be se vehetnek pelenkás gyereket.
esetleg nem bölcsis???
de ha elmúlt 3 éves, akkor nyilván azért nem szobatiszta még, mert nem akarsz balesetet, nem akarsz mosni, a könnyebbik végét próbálod megfogni, pedig ilyen nincs...
azzal, hogy gagyi pelenkát adsz rá, miért érnél el bármit is? kényelmetlen, de még mindig jobb mint kifutkosni a wc-re, csömörből vödörbe.
ne legyél lusta, vedd le róla a pelust és pár nap alatt megoldódik
kedezö komm.-Hát egyrészt sem időm sem kedvem nincs annyit mosni, másrészt az oviban azzal nem fognak bíbelődni-
NO COMMENT - mar regés rég szobatiszta kellene legyen szegény gyerek , ovis de meg a bűzös pelus a Fenekén .... milyen szegyen lehet neki a többi gyerek előtt ? anyuka vegyél fel vagy 2 napig pelust aztán beszeljünk milyen Erzes a bűzben ülni ? Azt amit 3 -4 évig meg szokott nem tudod 1 gagyi pelusal meg valtoztani ..... Olyan mintha neked kellene állva wc-ned - bele a naciba .. sikerülne ? Tessék meg tanítani a WC használatát , türelemmel jatekosan , úgy hogy rá erezzen hogy ez Neki jó .Es nem halsz bele ha 1-2 hétig mosod a balesetektől pisis kakis ruhácskait , vagy letörik az új m-körmöd ? :/ fujjjjjjjjjjjjjjj
Jajj de okosak vagytok. A kérdés nem ez volt. Másrészt ovis én dolgozom, baromira nincs időm napi 3 adag ruhát kimosni, de főleg mint írtam gondozók/dadusok tök mindegy hogyhívom nem fogják napont 20szor kimosni a ruháját.
Nálunk állami oviba is simán felveszik a pelusos gyerekeket, megkérdeztem, de végül nem oda vittem, hanem magánba, mert az állami nagyon szar volt. 2 hetet itthon voltam vele nyáron, azalatt próbáltuk pelus nélkül és nem szól ha pisilnie kell, hanem bepisil és kész, nem érdekli, hordtam wc-re 2napig volt kedve utána nem.
Miért kéne 5 évesnek lennie azért mert 17kg? 3 éves múlt, most kezdte az ovit, előtte bölcsis volt. Nem ciki náluk a pelus, ez normális hely, nem szégyenítik meg a gyerekeket, más pelusos gyerek is van.
gagyi pelenkával nem az a baj, hogy kényelmetlen, hanem hogy kifolyik. ha neked se időd se kedved mosni és ezért nem szobatiszta a gyereked, akkor ne gagyi pelenkával próbálkozz, mert azzal ugyanúgy lesz napi 8 garitúra pisis ruha, ráadásul ettől még szobatiszta se lesz a gyerek.
másik, hogy senki nem írta, hogy nem normális óvodában ciki a pelusos gyerek. törvényileg nem vehetik be a pelenkás gyereket és saját magának lesz ciki, hogy még pelusos. azért nem mindegy, lassan ő is fogja látni, hogy ez nem normális, hisz gondolom okos értelmes gyereked van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!