Alváslaborba milyen vacsorát vigyen a Férjem a kicsivel?
Van mikró pl? mit ajánlotok?
Amit egyebkent is enni szokott vacsorára a gyerek. Nem kell tul bonyolítani. Ésszerűbb, ha nem kell mikrozni
2014. szept. 25. 07:00
2/12 A kérdező kommentje:
7kor szokott meleget,9kor kis hideget enni.nem tudom...mert kevés mindent eszik meg s ha olyat küldök h epp nem eszi meg nem lehet etlen...most pl paradicsom leves korszaka van..azt mégse vihet..
Este kilenckor mar nem kellene ennie egy ekkora gyereknek.... Lehet ezért vannak alvás problémái. Csinálj szendvicset.
2014. szept. 25. 07:44
4/12 A kérdező kommentje:
Nem alszik rosszul.levegővételi problémák vannak.egyszer ébred fel,kb 4kor pisilni s alszik vissza.de csak a nagyszülőnl...ott nedves a levegő.magas páratartalom miatt.egyébként meg keveset eszik s szol hogy éhes.akkor ti nem adnátok neki? Jobb mint egy pohár kakaó.szerintem..
Nem bizony. Este vacsora utan mar nem kap enni - egy ekkora gyereknek meg kilenckor mar reg aludnia kellene.
2014. szept. 25. 09:57
Kedves utolsó. Te aztán kaszárnyahangulatban nevelhetsz. Ráadásul azt hiszed te vagy minden titok tudója. Minden gyerek, szülő és család másképp működik. Segíteni nem tudtál, de okoskodni jólesett ugye?
Kedves Kérdező. Szerintem jobb ha nem melegítős kaját visztek, de ezegyszer akár valamilyen keksz, vagy egyéb rágcsa is jó vésztartaléknak, ha megéhezne a gyerkőc. Ott meg lehet addigra aludni is fog. Kérdezd meg a kórházban hogy működik pontosan a vizsgálat.
2014. szept. 25. 10:04
Én olyan helyen dolgozom,ahol végeznek alvásdiagnosztikát.Viszont felnőttekkel foglalkoznak csak,gyerekekkel nem,ezért nem tudom,hogy van e különbség közte.De felnőtteknél mikor felhelyzik az elektródákat,utána már nincs evés,meg wc-re járkálás,csak aludni szabad olyankor..Ezzel a szerkezettel ágyhoz vannak kötve.A férfiaknak kacsát,a hölgyeknek ágytálat szoktunk adni,mert nem lehet vele felkelni.Mert onnantól már nem érvényes a vizsgálat,akár be is lehet fejezni a vizsgálatot.Nem tudom,hogy hánykor fogják feltenni a kütyüket rá,de teszem azt 8-kor akkor utána már nincs evés szerintem.De hangsúlyozom,én csak felnőttekkel foglalkozó helyen dolgozom,nem tudom gyerekeknél van e más féle protokol.Mindenképp kérdezz rá.
2014. szept. 25. 10:30
"Kedves utolsó. Te aztán kaszárnyahangulatban nevelhetsz. Ráadásul azt hiszed te vagy minden titok tudója. Minden gyerek, szülő és család másképp működik. Segíteni nem tudtál, de okoskodni jólesett ugye? "
Segitettem, dulifuli. Mondjuk azt nem ertem, miert kaszarnyahangulatu neveles vacsora utan nem enni adni este kor egy 4.5 evesnek, akinek mellesleg mar 8kor aludnia kellene. Nalunk hatkor van vacsora, akkor eszik normalisan mindenki, utana mar nincs eveszet.
2014. szept. 25. 10:33
Nem vagyok dulifuli, de nem adtál konstruktív választ, csak leosztottad a kérdezőt hogy nem kellene enni a gyereknek és rég aludnia kellene ilyenkor. Tudod ha az én gyerekem 8-kor aludna, gyakorlatilag nem találkoznék vele hét közben, mert 7 körül érek haza. Ráadásul alszik az oviban 2 órát, így este nyolckor lehetetlen letenni, mert nem álmos. Örülj neki hogy nálatok ez így jó és működik, de nem egyedül ez a helyes. Ne ítélj hogy ne ítéltess!
2014. szept. 25. 10:46
1-3-5 valasz az enyem volt, ebbol az elso kettoben ott volt, hogy mit lehet neki adni. A te ovodasod sincs jobb helyzetben, ha este 8kor meg nincs agyban. Arrol nem o tehet, hogy te sokaig dolgozol. A kicsik szervezetenek meg sok pihenesre van szuksege, nem arra, hogy keso ejjel meg fent legyen. Mellesleg lefekves elott fel oraval mar nem eszunk, nem egeszseges.
2014. szept. 25. 10:50
Kapcsolódó kérdések: