Milyen a napirendetek 2 éves gyerekkel otthon egész nap, ill. akinek bölcsiben van?
Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 20:46
11/13 anonim 

válasza:

20 hónapos kisfiúval vagyok itthon
reggel 7-7.30-körül kel
8-kor indulunk,visszük a 4 éves bátyját oviba!
Visszafele bolt
8.30-kor reggelizünk
kb 10 körül kimegyünk az udvarra:játszik,labdázunk,pipiket etettünk,falevelet söprögetünk stb
11.30-kor ebéd
12-12.30 körül elalszik kb 15 óráig
Indulunk a nagytesóért az oviba!
majd csavargunk a városba(közben uzsizik gyümölcsöt,kekszet,kiflit)
Kb 18 óra körül jövünk be játszanak még egy kicsit a tesóval
18.30 vacsi
19.00 fürdés
20.30-21.00 alvás
Hétfő délelött babatorna,szerda délelött babaklubb,csütörtök délután úszás.
12/13 anonim válasza:
Sziasztok!
Ti a házimunkát, takarítást, főzést pl. mikor végzitek? Gyerkőc egyedül játszik addig, vagy apukával? Vagy esetleg apuka főz?
13/13 anonim 

válasza:

#12 ezer éves kérdés,ezer éves válaszok,de engem is érdekelne. Mindig mindenkinek tipp tipp a programja én még egy rakás szrnak érzem magam. Vagy a gyerekkel foglalkozom,vagy háztartást vezetek. Jó,foglalkozik a gyerekkel,de csak egy két órát tudok,muszáj haladnom. Az nem opció,hogy megvar,mert pont ez a baj,hogy megvar,és közben gyűlik is! Nem ablakcpukolas hanem a normál napi uzemmenet...egyébként az enyém két éves lesz mindjart. Most tartunk ott hogy kb semmit nem tudok tőle csinálni,mert nem hagy. És nem,nem azért mert rosszul nevelem. Könnyebb lenne ha lenne segítség,de nekem nincs semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!