Testvérfellépő! De melyiket? Folyt.
2 éves lesz a kislányom mikor jön kistesó.Nem tudom melyik megoldás lenne a megfelelő.
1. Van a testvérkocsi: nem hiszem hogy kihasználnánk, amúgy már van 4 babakocsink, nem kell még egy!
2. sima testvér fellépő: ha elfárad séta közben állni sem lesz kedve.
3.testvér fellépő amire ülni is lehet: Félek hogy elalszik.Amint kimozdulunk a levegőre még úgy hogy nem álmos elalszik.Akkor mit csinálok vele?
4. testvérülés: csak 15kg-ig bírja és iszonyat drága.
Akkor most?Tapasztalatokat várok!
Mintha magamat olvasnám. 21 hó lesz köztük, és lányommal gond, hogy nem sétál szépen, mindig visszafele, illetve a szélrózsa minden irányába megy, csak arra nem, amerre kéne...
Elkeserített, hogy használtan is a legolcsóbb testvérfellépő 6,000 ft, majd leültem. Az ülős változat meg 15,000 ft. Én mondjuk tuti azt vennék, de nem adok érte 15,000 ftot...
Szia .
Az én lányom 2,5 volt mikor jött a kis tesó .Nekünk sima fellépőnk van, ha nagyon nincs kedve állni akkor leül rá keresztbe.Ez nem sokszor fordult még elő :D.De mint írtad a lányod mindig elalszik akkor talán jobban jársz (anyagilag nem )egy ikerbabakocsival. Még egy évet biztos használjátok , ha esetleg jön még egy kis tesó tovább is.:)
Viszont ha bekészítesz egy hordozó kendőt a kocsi aljába akkor még a "nagy" lány alszik a kicsit tudod vinni benne. (feltéve ha nem mozeskosarad ,baby hordozod van)Ez a macerásabb. :D
én is sajnáltam a fellépőre a pénzt :s
17 hónap van köztük
nekünk már szépen sétált a nagyobbik, szeretett is menni, de ha úgy alakult, akkor a kicsit áttettem a kenguruba és a nagy ült be a kocsiba. nem sokszor fordult elő.
amúgy nekünk egy nagyon fapados, kb 5-6 éves kocsink van, ennek olyan stramm a kupolája, hogy menetirányú haladásnál simán fel tudtam ültetni úgy, hogy a tolókarba kapaszkodott és a kupola váza tartotta őt - bár erre is ritkán került sor...
Nálunk 2 év van a gyerekek között.
1.Én attól féltem, hogy majd össze-vissza fog rohangálni és nem érem utol. Nem így lett, tök aranyosan jön azóta velünk.
2.Féltékeny lesz és majd ő akar a babakocsiba ülni. Ezt 2x játszotta el, de én vittem kengurut így megoldódott. Utána meg már nem is akart beleülni.
3.Nem fogunk tudni haladni, csak csigatempóban. Megoldás: motor
Nálunk a bealvás nem volt téma, de szerintem próbáld meg a kenguruzást a kicsivel vagy a motorozást a naggyal. A motoron csak nem alszik el :)
Szia!
18 hónap van a gyerekek között. Mivel a nagy szeret(ett) sétálni, meg ugye ott a motor mi nem vettünk semmilyet. Mekkora hiba volt! Kész rémálom a kimozdulás! Nem elég, hogy ebben az időben kb. 40 perc, mire összekapom mindkét gyereket, gyakorlatilag nem tudunk sehova menni,mert a nagy nem akar a saját lábán közlekedni. Mi is úgy csináljuk, hogy a kupola tövébe, a tolókarra ültetem a nagyot, de egyrészt nagyon hátul van a súly, másrészt hamar tönkre fog menni a kocsi.
Mi arra jutottunk, hogy valószínű testvérkocsit veszünk.
Testvérfellépő: nem tudom tolni a babakocsit, ha a gyerek a lábam között áll
Oldalülés: 40eFt körül van, annyiért már veszek testvérkocsit.
Egy anyukától hallottam, hogy állítólag van olyan cucc, amivel két különböző babakocsit össze lehet rögzíteni, már keresgélem, ha találok, szólok.
Köszönöm a válaszokat, még mindig nem tudom mi legyen.
Nem ül rá a motorra.Nem szereti.Csodálkozom is rajta mert szeretik a gyerekek.
Várok még további válaszokat!illetve fejlemányeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!