Hogyan vásároltok lábbelit a gyermeketeknek? Folyton feltöri a lábát. (folyt. )
A fiam 4 és fél éves, nem érdekli, hogy kényelmes-e a cipő a boltban, ha kívülről tetszik neki, akkor az mindig jó..
Most nyáron sokat szenvedtünk vele, kapott egy szandált (méreg drága, jó minőségű, Heim Pálban vettük), de úgy feltörte egyetlen nap alatt a lábujját, hogy másfél-két hónapig sebtapaszolni kellett, és crocsban járt. Nemrég nem vittem váltás cipőt a nagyiékhoz, és amibe ment, csupa víz lett, így gyorsan vettünk egyet, hogy legyen amíg a másik megszárad, egy rosszabb minőségűt, de hasonlónk van és azzal nem volt baj, de ez szintén pár óra alatt a sarkát törte véresre.
Mikor szól, hogy fáj, már nagyon csúnya, most megint csak a papucsában járhat.. Mégis hogy vegyünk cipőt neki, és ez nem az első meg a második eset.. Méretben jó, azzal biztos nincs baj.
Valami ötlet?
Köszönöm!
én mindig csak Superfitet veszek a gyerekeknek, nem volt még feltörve soha a lábuk
talán keressetek egy számotokra megfelelő márkát és ragaszkodjatok ahhoz
Lehet, hogy nem a márkán, hanem a méreten van a hangsúly. Votl nálunk egy nagyon szuper gyerekcipőbolt, sajnos a válság miatt bezárt. Ott láttam az eladó - tulajdonostól, hogy megállította a gyereket telitalpra, és hátul benyúlt a mutatóujjával a sarkánál. Ha a gyerek lába mellé befér egy nőnek a mutatóujja, akkor az az ideális méret.
Nekünk már volt, Siestánk, Richterünk, D.D. Stepünk, Deichmannból az Elefanten és a Bobie Shoes is bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!