Hogyan közlekedtek egy 21 hónapos kisgyerekkel?
Mennyit jártok gyalog (mármint úgy, hogy ő gyalogol) és milyen távolságokra?
Milyen "alternatív" megoldást használtok még a gyalogolás mellett? (Babakocsi, kismotor, autó, tömegközlekedés...)
Babakocsit egyáltalán használtok még?
Kismotorral milyen távolságra mertek elmenni?
tavasszal volt 1 éves a fiam, akkor rászoktunk a bicajra (kisuléssel), igaz, falun lakunk, itt nagyon jo volt így. miota hidegebb van, sétálni kocsival megyunk, de levegozni szoktunk a ház korul is, kint játszani, sétálni, nézelodni.
bevásárláskor az uzleti bevásárlokocsiba ultetem a fiut.
a kocsit így tavasz ota már csak hosszabb sétához, plázázáshoz" használjuk, vagy ha megyunk a városba. ott csak a parkban szoktam egyedul engedni még, mert furgébb mint én:)
Köszönöm a válaszaitokat!
Nálunk mostanában egy kissé elkényelmesedett a kis harcos.
Régebben több (2-3) kilóméter távolságra is elsétáltunk együtt kézen fogva, és nem is volt vele semmi gond. Mostanában viszont nem akar sétálni, csak "utazni". Viszont a biciklisülésben való utazáshoz most hideg van, a kismotorra nem hajlandó ráülni sem, az autót meg szerintem luxus kisebb távolságokra használni. Szóval marad a sport babakocsi, ha már végképp nem bírok vele. Csak kissé furcsának érzem, hogy egy ilyen nagy gyereket még sportkocsiban tolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!