Anyukák! Ti ilyenkor nem érzitek magatokat rosszul?
Első babánk,kislány.Hétvégén lesz 2 éves.
Annyit mondd csak hogy: anya,ham-ham,add ide.
Barátnőm lánya 20 hónapos.Folyékonyan mondatokban beszél,szinte már mindent mond.Most voltunk náluk és annyira szomorú vagyok,hogy az én lányom szinte semmit se beszél.Jó tudom én,hogy minden gyerek másként fejlődik,meg majd ő is lesz ilyen ügyes.De akkor is néha ettől el vagyok keseredve. :(
Van más is így vele?!
26 hónapos fiam szókincse 13 szó, most talán beindul a beszéde. Nem szobatiszta és nem eszik önállóan. Zavar persze, szerintem átlag alatt fejlettségű. A védőnőnk és dokink szerint nincs okom aggodalomra.
Lányom (4 éves) mindenben extra gyors volt, pl 15 hónaposan a teljes nevét megmondta, 18 hónaposan a bocibocit énekelte. Uazokkal játszunk mindkét gyereknél stb mégis teljesen mások. Fiam ilyen, a lányom túl hamar lett "nagylány" akkor az volt a bajom, most pedig az a bajom, hogy a fiam túl "babás", mindig aggódunk valamin:) Tök fölöslegesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!