Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gondot jelezhet, ha 7 éves...

Gondot jelezhet, ha 7 éves kisfiam kukija nagyon pici?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre,nem a későbbiekre gondolok...

Kissé husis, de nem kövér. Eddig nem volt szembeötlő, de mostanában nagyon hirtelen nőtt és a kukija az ő termetéhez képest pici. Nyilván nem mértem meg, de kb. 4cm lehet max.

Hormonzavart stb...nem jelezhet? vagy feleslegesen aggódom?

Ti megemlítenétek védőnőnek/háziorvosnak?

Köszönöm ha válaszoltok!

2014. szept. 12. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
En szakembert kerdeznek meg. Ok tudjak mi az "atlag".
2014. szept. 12. 19:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Urológusra gondolsz?
2014. szept. 12. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Szegény gyerek :) Emlékszem hogy láttam a tvben olyan felnőtt pasit akinek összesen 5 cm volt és azért keresett megoldást hogy hogyan lehetne növelni :) Szerintem nincs nagy baja de ha nagyon zavar akkor megkérdezheted a gyerekdokit, ő biztos megtudja mondani. De ez olyan hogy van egy nagy átlag de van akinek kisebb van akinek nagyobb, nem tudom mi alapján allapítják meg mi a jó.
2014. szept. 12. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

3,as vagyok és nagyon rendi, kikerestem a neten neked az atlag méreteket. 10 éves kortól az átlag 4-8 cm szóval a gyerkőcöd nagyon is jól áll. Nyugi.

2014. szept. 12. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Mégvalami: ha elolvasod az oldalt akkor látod hogy írják akkor érdemes dokihoz fordulni ha 14 éves korig nem kezdődik meg a növekedés, de általában akkor sem szokott semmilyen probléma lenni. Ha husis a gyerek arra azért vigyázzatok nehogy később elhízott legyen. Az sokkal fontosabb hogy megtanulja most az egészséges étkezés alapjait, minthogy mekkora a kukija.
2014. szept. 12. 20:22
 6/7 A kérdező kommentje:

:)

Köszönöm 3-as, tényleg nagyon rendi vagy :)

Kicsit megnyugodtam! Neki is van kis "tűpárnája" a kuki felett, lehet, az is befolyásolja, mint ahogy a cikkben is írták.

Mindenkinek köszönöm a választ!!!

2014. szept. 12. 20:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Igazad van a sporttal kapcsolatban!

Körbe is nézek, hogy mik a lehetőségek a környéken.

KÖSZÖNÖM!

2014. szept. 12. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!