4 éves kislányom rengetegszer mondja, hogy ő nem szeretne felmenni az égbe, illetve kér, hogy beszéljek az angyalkákkal, hogy ő nem akar odamenni. Mi ennek az oka? Hogyan kezeljem? Teljesen megrémít.
Utolso vagyok:
Tabletrol irok, a smile veletlen volt
nekem erről a témáról mindig Halász Judit Nem születtem varázslónak dala jut eszembe
annak is egy sora: "s hogy holnap is még veled leszek sajnos nem ígérhetem"
nem ígérheted meg, hogy semmi rossz nem fog történni, csak azt hogy amíg együtt vagytok te vigyáz rá és nagyon szereted
Nem kell tőle túlzottan megijedni, szerintem minden gyerek átél hasonló időszakot, az enyémnél is már elég régóta tart, újra és újra előjön a téma különféle kérdések formájában. Ha te nyugodt vagy és természetesnek veszed ezt, akkor nem fog ő sem félni. Hiszen akik szeretik egymást, azok mindig összetartoznak, akár a földön, akár az égben, én ebben hiszek és így is gondolom.
Ezeket a dolgokat nehéz felfogni, mert nem kézzelfoghatók, ezért rugóznak rajtuk olyan sokáig. Az meg, hogy azt mondja ő találta ki: a lányom mindenre ezt mondja, pláne ha nem emlékszik, hogy honnan jött elő az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!