Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet cisztám? Már több napja...

Lehet cisztám? Már több napja fáj az oldalam, mint pé-kor, de a hőm nem akar felmenni. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Ez a 3. clostis hónapom, eddig 15-16 nap volt pé, most már a 19. nap. Ez a görbém: [link] Holnap megyek dokihoz, de gondoltam, hátha van valakinek ötlete.
2009. máj. 14. 17:59
 1/1 Grófházy ***** válasza:

szerintem a ciszta nem okoz olyan fájdalmat.Pl.mikor nekem az lett egy nem teljesen megérett petesejtből,fogalmam sem volt róla.Azért menetem el dokihoz,mert nem jött meg.és ő látta UH-val.

Peteéréskor nekem is 2-3- napig fáj.A dokim azt mondta,hogy ez normális,mert ahogy nő a tüsző,az feszít,főleg a clostyt is szedtél

N

2009. máj. 14. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!