Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudtok olyan munkát, amit...

Tudtok olyan munkát, amit GYES mellett otthonról lehet végezni?

Figyelt kérdés
Interneten csupa kamu állást kínálnak, eligazodni sem lehet rajtuk. Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne kiegészíteni a Gyes-t, itthonról végezhető munkával? Sajnos a környékünkön nincs bölcsőde, így muszáj vagyok itthon maradni a kisfiammal még egy évet, amíg óvodába mehet.
2014. szept. 9. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

nincs már olyan,hogy csomagolás-válogatás..vagy ilyesmi?vagy ezek mind kamuk?

esetleg szórólap kihordás?babakocsival?nyelvtudás?más babára is vigyázni-iskolás hazakisérése?

2014. szept. 9. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne
2014. szept. 9. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Jöhetnek nekem is az ötletek.
2014. szept. 10. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Végzettségtől is függ. Több anyukatársam van az oviból, akik otthon foglalkoznak ezzel-azzal a gyes, gyed mellett vagy éppen főállású anyák.

Egyikük varr, elvállal a függönyvarrástól, táskavarrástól kezdve, ruhajavításig minden ilyesmit.

Másik ajándéktárgyakat készít. Ő nem varrónő, de ebben ügyes. Készít kézzel festett étkészleteket, evőeszközöket is. Házhoz szokott menni, falfestéseket is csinál gyerekszobákba.

Egyik szomszédom tortasütést, süteménykészítést szokott vállalni.

A sógornőm különórákat tart, gyakran fordít is.

Még tudnám sorolni, mert van köztük otthoni munkákat vállaló fodrász, kozmetikus is.

Nem tudom, ilyesmikre gondoltál-e....

2014. szept. 10. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!