Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 vagy 7 évesen kezdik inkább...

6 vagy 7 évesen kezdik inkább az iskolât a gyermekek?

Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
A legtöbben 7 évesen.
2014. szept. 8. 15:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Èn azt tapasztalom hogy inkâbb 7 évesen mennek.
2014. szept. 8. 15:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Ahogy látom a legtöbben 7 évesen mennek, bár ha iskolaérett valaki jobb, ha 6 évesen megy a gyerek suliba, mert így "nyer" egy évet!
2014. szept. 8. 15:21
 4/10 anonim ***** válasza:

én is azt tapasztaltam, hogy a nyáriakat inkább visszatartják. ők 7 évesen, de az évvesztesek mennek 6,5-közel 7 évesen.

legalábbis ismeretségi körben még nem hallottam olyat, hogy tavaszi-teli gyereket visszatartanak, így 7,5-8 éves is ritka szerintem ahogy a 6 :)

2014. szept. 8. 15:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Az átlag 6,5 éves kora körül.
2014. szept. 8. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Mivel a fiam szeptember végén született, így 20 nap híján 7 évesen kezdi majd a sulit.

2 unokaöcsém júniusi, mindketten betöltött 7 évesen mentek suliba, 4 évet jártak oviba.

2014. szept. 8. 17:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Az én lányom 6 év 2 hónaposan kezdte.

Az átlag valóban a 7-7.5 év.

2014. szept. 8. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyre inkább 7-7,5 évesen kezdik a sulit. A lányoméknál több olyan van az osztályban (most másodikos), aki már tavasszal töltötte a 8-t, szóval nem csak a nyári, de a tavaszi, tél végi születésű gyereket is visszatartották.
2014. szept. 8. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:

A lányom 6,5 éves lesz jövő ősszel, de csak 7,5 évesen engedem iskolába. Okok:

- még fejlesztő tornára kell járnunk bizonyos problémák miatt

- szeretném egy jobb iskolába járatni, ahol 8 évig nyugodt szívvel maradhat, nem kell 4. után kivenni

- pedagógusok szinte egybehangzóan azt javasolják, hogy mindenkinek jobb, ha marad még egy évet az oviban

- őszintén szólva kizártnak tartom, hogy egy év múlva meg tudjon ülni egész nap a fenekén, örökösen azt csinálja, amit mondanak és szinte egész nap ne játszhasson

- most kezdi csal élvezni az ovit

2014. szept. 10. 09:02
 10/10 anonim ***** válasza:
7 vagy 7,5 évesen ,az egyik fiam 7 évesen másik 7,5 évesen ment mert az egyik nyári másik téli gyerek.
2014. szept. 10. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!