Ajandek iker babaknak?
Figyelt kérdés
2het mulva megyunk ismerosokhoz es vannak nekik 1 eves ikerbabucik(fiu-lany)es otletem sincs hogy mit vigyunk nekik szinte mindenuk megvan,tudnatok segiteni?Nem vagyok tul kreativ az ajandek vasarlasban sajnos,ugyhogy nagyon megkoszonnem ha irnatok :)2014. szept. 7. 22:16
1/4 anonim válasza:
Scamp polár takaró, pelenkatorta, csörgők, rágókák.
2/4 anonim válasza:
Azért 1 éves ikerbabáknak ne vigyél már csörgőt meg rágókát...már rég kinőttek belőlle,nem érdekelné már őket!
Mivel összeghatárt nem írtál így javaslok olcsóbbat is drágábbat is!
Az én gyerekeim ezt imádták és imádják mai napi,megunhatatlan játék:
itt van rólla egy videó,2 perc 12-nél kezdődik: https://www.youtube.com/watch?v=2sG-1oyrwi0
Ha meg valami apróságot gondoltál akkor a fiúnak egy kisautó a lánynak meg baba.Ezekkel sztem nemtudsz mellélőni!
3/4 anonim válasza:
Kedves kérdező, ne haragudj, de 1 hónapos volt a fejemben mikor a választ írtam.
Nálunk ezt szeretik a gyerekeim:
1. voltam.
4/4 A kérdező kommentje:
Jaj de aranyosak vagytok,nagyon szupi ötlet amit belinkeltel kedves második,2het mulva megyunk hozzájuk addig be szerzem,ket takarót is csinaltatok saját nevukkel es a csempere ragasztos játékot ma férjem beszerezte szoval nagyon halas vagyok nektek,köszönöm szepen! :)
2014. szept. 8. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!