Ti mennyit költötök gyermeketek 2. szülinapjára?
"ismerősöm 70.000-es barbi házat vett a lányának,na az sok,de ha megteheti,miért ne? Melyik kislány ne örülne neki?Melyik szülő ne venné meg ha megtehetné és a gyereke is vágyna rá?"
Mi akkor sem vennénk ennyiért Barbie házat, ha megtehetnénk. Ha a kislányom majd 5-6 évesen TÉNYLEG vágyik egy Barbie házra, akkor talán kaphat (ennyiért mondjuk nem, de csak van valami olcsóbb változat is), de csak akkor, ha tudom, hogy nem un rá egy héten belül. Csak azért nem halmozom el drága játékszerekkel, mert hirtelen nem tudom hova tenni a pénzem.
Én nem tudom ki pontozgat le én mindenki válaszának örülök.
Én elkezdtem 2 hónappal a szülinap előtt vásárolni így most kb 20 ezernél tartok és még a férjem is akar vmi apróságot hozzá.
Mivel évközben max 1-2 pár száz Ftos apróságot kapott így most lehet nagyobb ajándékozás. Sokat kapott már ismerősöktől ezért felesleges volt venni mostanra pedig kellenek új ingerek sokat kinőtt. Lesz szülinap tartva is 10-15 emberrel, együtt tartjuk az enyémmel.
Tavasszal nyaraltunk is (luxuskategória), de ilyen helyen még nem is voltunk és jó pár éve nem nyaraltunk. Ezeket azért írom le mert hozzáteszem szegény családból jövünk de kikapartuk a gesztenyénket..ha valaki megteheti tegye meg..70ezerért mi sem vennénk babaházat prioritásból de ha valaki meg akarja tenni miért ne?
Ne legyen senki álszent, nyugodjatok meg ha telne rá sokmindent megtennétek, és ez így is van jól..
Sztem 5-30ezer között normális kategória költeni szülinapra.
Remélem nincs harag senkivel!
Szép napot
Szívesen válaszolok a kérdésre, még akkor is, ha ezzel nem leszek népszerű.
Kisfiam van.
A 2. születésnapjára játék kiskonyhát kapott (igen, vannak fiús színek is és ő imád főzőcskézni:), hanghatások vannak benne 8sistereg a serpenyő, ha a főzőlapra teszi, fütyül a teáskanna, kattog a sütő időzítője stb.) ez 17 eFt-ba került.
Emellett vettünk neki mindenféle matricás kis füzetet, mesekönyveket, kedvenc mesehősével (Thomas volt akkor) pólót és kistáskát- kb. 10 eFt-ért még.
Ezek az ajándékok számára vágyott dolgok voltak és én szívesen ajándékoztam meg, örülök, hogy megtehettük. Arra sajnos nincs ráhatásom, hogy mennyibe kerülnek a minőségi játékok és az értelmes könyvek.
Mindenkinek szép napot.
inkább Karácsonyra koltunk sokat olyan 70-ezer ft értékben szoktunk a gyerekeknek venni.
szülinap: mind a kettőnek torta 1vagy2 általában a kisebbnek 2szokott lenni és amit kér akár milyen drága megvesszük neki!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!