Mit kapott gyermeketek 1. szülinapjára?
Figyelt kérdés
közeleg a szülinap,ötleteket gyűjtök.:)2013. szept. 21. 10:44
1/9 anonim válasza:
Tricikli,ruhák,fisher price pancsi manók, fisher price süti faló, formakirakó teknős, fisher price zenélő bili, fürdős mesekönyv,marokra fogható zsírkréta. Sokat késöbb tud majd használni de ezek nagyon jó ajándékok voltak.
2/9 anonim válasza:
A kérdésem az lenne, h az előző hozzászóló F.P. ügynök esetleg? :-D
Az ötletek jók, de a márkához nem ragaszkodnék.
A kisfiam novemberben lesz 1 éves.sac Az én ötleteim: Ugráló csacsi, építőkocka, kisautó, mini laptop, hinta, kiscipő.
3/9 A kérdező kommentje:
:v ez jó..:D
Nekünk van fp zebránk,fp bödön,fp pancsimanók ezek közül amiket írtatok ja meg fp t.kutyus.
Az én lányom Nov.12.-én lesz 1 éves..:)
2013. szept. 21. 12:14
4/9 anonim válasza:
triciklit, játék konyhát, fp-os kutyaházat, formabedobót, hintát, ruhát, mesekönyvet, törölközőt, lego duplot (állatkerteset).
Ami még eszembe jut, h lehetne, az golyópálya, fp krokodil, játék baba, hintaló...
5/9 A kérdező kommentje:
Triciklije van,bébitaxija is,golyópályája is..:/
Babakonyhát karácsonyra kap.
2013. szept. 21. 14:13
6/9 anonim válasza:
Hi, az én kislányom nov. 13-án lesz egy éves, de még nem is törtem azon a fejem,hogy mit kapjon szülinapjára. :) Remélem sok játékot kap a rokonoktól. :) Hát ebben a kérdésben segíteni nem tudtam neked, de én is kíváncsi vagyok, milyen ötletek születnek. :) Az tuti, hogy egy saját készítésű tortával lepem meg (cukrász a végzettségem), a többi passz. :D
7/9 anonim válasza:
Jah 6os vagyok, még annyi, hogy készülök egy kis rövid videó összeállítással a videóiból és képeiből is, amit majd a rokonok megnézhetnek, és ha megnő majd ő is nézheti. :D
8/9 anonim válasza:
Nem nemvagyok fp ügynök nagyon poénos. Mindenki ezt vett.
9/9 anonim válasza:
Lánykám is novemberben lesz egy éves, én tanulószéket vettem neki (nagyon jó áron sikerült most :) ) ezen kívül gondoltam vmi jó kis fürdőjátékra, nagy gumilabdára, formabedobóra! Ő imád mindent ami zenél, és gurul! Közel van a szülinap a karácsonyhoz, így dupla agyalás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!