Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiús anyukák! Hogy vegyem rá...

Fiús anyukák! Hogy vegyem rá a pisilésre, ha nem mer mert fáj neki?

Figyelt kérdés
A nem normális gyerekorvosunk ma a 4 éves státuszon "csak megnézem" címmel felrántotta a kisfiam kukacát. Nagyon fáj neki, berepedt. Azt mondta minden rendben. Kenem bepanthen plusszal, de nem pisil, mondván nem jön. Azaz visszatartja. Már ígértem mindent, jót is rosszat is akkor sem.
2014. szept. 3. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Furdokadban pisilni fog. Ultesd meleg vizbe es kis sugarban folyassd mellette a vizet. nem letezik, hogy kibirja pisiles nelkul. Jobbulast neki
2014. szept. 3. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Az ilyen doki adja vissza a diplomáját!

Na ezért nem engedtem a fiam kukijához senkit hozzányúlni!

Igaza van az elsőnek meleg vízbe fürdés közben nem fogja tudni már visszatartani!

2014. szept. 3. 19:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem pisilt a kádban sem. Vízfolyásra sem. Ahogy érzi visít és tartja is vissza. Most mit csináljak???
2014. szept. 3. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Szia! Nem tudom, miért, de az én kisfiam úgy tudott pisilni, hogy apukája a két kezére fektette ( kukac lógott lefelé ) . Kitartást! 4 nap nagyon kemény, utána jobb lesz.
2014. szept. 3. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Nem tudom adtál- e, de én mindenképp adnék neki fájdalomcsillapítót is.
2014. szept. 3. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Fiamnak sebészeten húzták fel, kamillás meleg vízben ülve pisilt csak napokig, de úgy is fájt neki, de nem annyira.
2014. szept. 4. 10:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is a kamillás vízbe sikerült. Volt olyan, hogy végképp nem akart...(bár neki nagyon csúnyára sikeredett).

Befőttes üvegbe tettem a kamillateát, és abba sikerült. Ezt fürdőkádban érdemes, mert ugye ki fog folyni! :) Kitartás!

2014. szept. 4. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!