Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lehet a jó abban, ha egy 3...

Mi lehet a jó abban, ha egy 3 éves gyereknek Fender elektromos gitárt vesz ajándékba anyukája?

Figyelt kérdés
Szerintetek mire jő ez? Azon kívül, fogy facebookon lehet villogni a képekkel. A gyerek még pelenkás, még vécézni sem tud...

2014. aug. 31. 18:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%

AMúgy a gerincben az a jó, hogy akkor az ember a szemébe mondja a másiknak ami b ssza a csőrét.

De ezt te nem értheted.

2014. aug. 31. 22:58
 12/21 A kérdező kommentje:
64%-os! Neked valami rohamod van?? Nem fogtad fel, hogy a rokonomról van szó? Úgyhogy most pont te ütötted bele az orrod más dolgába! Az hogy a gyerek nem szobatiszta még, nekem óriási szívás, ugyanis én vigyázok rá sokszor, míg anyukája pl. külföldön utazgat, ahogy az elmúlt hetekben is. Úgyhogy ne próbálj már engem kiokosítani a helyzetről! Én törlöm ki a sz.arból, mert egyszerűen nem lett vécére szoktatva és hiába könyörgök neki… De te biztos jobban tudod, hogy mihez van közöm és mihez nem... Az a Fender meg baromira értékes lesz ám, ha majd a gyerek tönkreteszi! Már tönkretett egy ukulelét plusz egy akusztikus gitárt…most majd ez következik.
2014. szept. 1. 01:41
 13/21 A kérdező kommentje:
Ez 82%-os nagyokosra is vonatkozik. Nem vagyok irigy egy 3 éves gyerek Fenderjére, ugyanis én nem gitározom, de ő se fog. Ez az "irigy vagy" duma egyeseknél mindenre magyarázat, ez már röhejes...
2014. szept. 1. 01:44
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

De amúgy áruld már elvez az egész ki a f szt érdekel? Ha meg csak a veled egyetértők válaszát tudod elfogadni, akkor beszélgess magaddal. Ne írj ki ide olyan kérdést, amire ha válaszolok és neked nem optimális egyből beszólsz.

Szerintem. Én nem azért jöttem ide, hogy bárkit is megsértsek, azt is elhiszem,hogy nem vagybirigy, de abból amit és ahogy írtad ez látszik.

2014. szept. 1. 18:23
 15/21 anonim ***** válasza:
55%

Hidd el kedves kérdező, nem kell hozzá "nagyokosnak" lenni, hogy az ember megállapítsa, hogy itt senki nem fog tudni erre válaszolni neked, kizárólag az adott anyuka.

Kérdezd meg tőle bátran! Hátha ő is vissza kérdez, hogy mégis mi a franc közöd van hozzá :).

2014. szept. 1. 18:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Szegény szerencsétlen 64%-os! Nem volt elég hogy duplán válaszoltál? Már megint itt vagy?? Látom nagyon érdekel ez a kérdés! Amúgy te tényleg ennyire agyhalott vagy, hogy szerinted egy 10 éve használt hangszer értékesebb, mint egy vadi új? Az hogy van-e gerincem vagy nincs, az meg nem volt kérdés, ezért voltál haszontalan, remélem világos!
2014. szept. 1. 20:15
 17/21 A kérdező kommentje:
Előző! Elég sok közöm van hozzá, abban biztos lehetsz, ugyanis részben tőlem származik rá a pénz…csak nem ilyesmire szántam volna. De nem értem, ha az a válasz, hogy nem tudsz válaszolni, akkor minek írsz ide egyáltalán? :D Bocs, de nekem ez nem logikus.
2014. szept. 1. 20:19
 18/21 anonim ***** válasza:
78%

"Amúgy te tényleg ennyire agyhalott vagy, hogy szerinted egy 10 éve használt hangszer értékesebb, mint egy vadi új?"

- Ha jó széria, a hangszer pedig jó állapotban van, simán. Te nem értesz a hangszerekhez, ha azt hiszed, olyanok, mint egy autó.

2014. szept. 1. 20:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Jó ha valaki okos... De ha valaki csak okoskodni tud az elég sz r lehet az illetőnek..
2014. szept. 2. 09:39
 20/21 A kérdező kommentje:

67%-os! Taníts Mester! :D Hát nem tudom, valahogy mindig a használt ár a kisebb, mint az eredeti, de biztos szar állapotban vannak és szar a széria.

[link]

Amúgy gondolom elkerülte a figyelmedet (írtam), hogy már két hangszert tönkrevágott a gyerek. Képzelem mi vár erre. Nem az Eric Clapton fog rajta játszani, hogy felmenjen az értéke.

2014. szept. 3. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!