Mi lehet a jó abban, ha egy 3 éves gyereknek Fender elektromos gitárt vesz ajándékba anyukája?

AMúgy a gerincben az a jó, hogy akkor az ember a szemébe mondja a másiknak ami b ssza a csőrét.
De ezt te nem értheted.

De amúgy áruld már elvez az egész ki a f szt érdekel? Ha meg csak a veled egyetértők válaszát tudod elfogadni, akkor beszélgess magaddal. Ne írj ki ide olyan kérdést, amire ha válaszolok és neked nem optimális egyből beszólsz.
Szerintem. Én nem azért jöttem ide, hogy bárkit is megsértsek, azt is elhiszem,hogy nem vagybirigy, de abból amit és ahogy írtad ez látszik.

Hidd el kedves kérdező, nem kell hozzá "nagyokosnak" lenni, hogy az ember megállapítsa, hogy itt senki nem fog tudni erre válaszolni neked, kizárólag az adott anyuka.
Kérdezd meg tőle bátran! Hátha ő is vissza kérdez, hogy mégis mi a franc közöd van hozzá :).

"Amúgy te tényleg ennyire agyhalott vagy, hogy szerinted egy 10 éve használt hangszer értékesebb, mint egy vadi új?"
- Ha jó széria, a hangszer pedig jó állapotban van, simán. Te nem értesz a hangszerekhez, ha azt hiszed, olyanok, mint egy autó.

67%-os! Taníts Mester! :D Hát nem tudom, valahogy mindig a használt ár a kisebb, mint az eredeti, de biztos szar állapotban vannak és szar a széria.
Amúgy gondolom elkerülte a figyelmedet (írtam), hogy már két hangszert tönkrevágott a gyerek. Képzelem mi vár erre. Nem az Eric Clapton fog rajta játszani, hogy felmenjen az értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!