Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit játszotok másfél éves...

Mit játszotok másfél éves kisfiúval? Olyan is érdekel, amivel tanítgatni lehet.

Figyelt kérdés
Kicsit be vagyunk fásulva úgy érzem. Tavasszal, nyáron, ősszel mindig kint vagyunk, de már hosszúnak érzem a telet, a lakásban sokszor unatkozunk. Kocsi nincs, nem tudunk elmenni csavarogni sem.
2010. jan. 17. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Ja és könyvböl tanitom az állatokat neki.Meg vannak kis kártyákon is állatok arrol kérdem mi melyik Ö meg mutatja,most tanulta meg hogy hány éves és mutatja akis ujjan:)
2010. jan. 17. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ez a tél már csak ilyen.Mi is sokat unatkozunk másfél éves fiammal.Délelött és délután kb 1-1orát kinn vagyunk szaladgál vagy sétálunk.Benn meg olvasunk kukuccsolunk,épitözünk,kicsit rajzfilmet is néz,bár nem köti le.Kis motorját gyilkolja:),rajzol.Ilyenek.
2010. jan. 17. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
A kisfiam 19 hónapos. Reggel felkelünk, megissza a tápszert én közben reggelizek. Utána segít nekem főzni, mosogatni, ruhát be-kipakolni takarítani. Mostanában néha egy idő után eljátszogat. Ezután kimegyünk, kinn jól elvan a barátaival. Utána evés alvás.Az alvás utáni idő telik lassan. szoktunk gyurmázni (ezt nagyon szeret), főzni(kapott edényeket a Jézuskától), könyveket nézegetünk, már rengeteg dologt ki is tud mondani, hogy mi micsoda, kapott legot karácxsonyra azokkal nagyon elvan, legszívesebben egész nap építene, szeret még rajzolni, van állatos kártyája, tévézni nem tévézik még szerencsére, be sincs kapcsolva, v. neten nézegetünk állatokat, elmegyünk a könyvtárba (itt van közel)...ilyesmiket. Én sem vezetek, itthon vagyunk egész nap meg persze kinn az utcán - városba lakunk. Néha átmegyünk a szomszédba v. hozzánk jön egy kisgyerek, mi eldumcsizunk ők meg elvannak. De tényleg nagyon hosszú ez a tél hallod...:)
2010. jan. 17. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:
az én kislnyom még csak 13 hós, de már úgy várom a tavaszt, mint a messiást....könyveket nézünk, építőzünk, babázunk, ablakból nézelődünk...de azért hosszú a nap. valamikor megőrül bezárva, valamikor jobban tűri, igazából nem tudom, mitől függ. már csak kihúzzuk azt a másfél-két hónapot. :)))
2010. jan. 18. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Igaz nekem lányom van(18hós), de mi kocsikázunk, ő ráül én tolom.

Aztán rajzolunk ceruza,zsírkréta, mikor mi a sláger. Építőkocka is tetszik neki, bár inkább csak szétszedi. Aztán megyünk sétálni is, és takarítunk,amit általában a kicsik nagyon élveznek. A meséskönyvvel,és zenés gyerekfilmekkel is jól elvan..

2010. jan. 18. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!