Bolcsi után hisztis délutánok?
Figyelt kérdés
Fiam minden alkalommal miután hazaért olyan duhrohamokat vag le, hogy komolyan megvisel már lelkileg. Azt látom, hogy nagyon fáradt, ingerlékeny, semmi sem jo neki. Így a közös együtt töltött idő a tulelesrol szól... Teljesen kivagyok miatta. Furdetni is alig lehet mert vegig üvölt. A bolcsiben agyon dicsérik, hogy milyen aranyos egesz nap, hétvégén is kevesebb a hiszti. Szeretetben neveljük es nem értjük a párommal, hogy miért nekunk jut az összes dühkitörés.. A nagyszuloknel sem volt gond vele.. Fel 6 -ra er haza a bolcsibol, nem tudjuk kirabban elhozni a meló miatt. Fekressem agyba mar hétkor este?2014. aug. 28. 10:09
11/13 anonim válasza:
Ne legyen bűntudatod, neked dolgoznod kell, hogy őt eltarthasd, a bölcsődét pedig dolgozó anyáknak találták fel.Hidd el meg fog oldódni a helyzet csak ne add fel, ne lássa a gyerek, hogy kiborulsz, mert az még csak olaj lehet a tűzre, egyébként pedig az is lehetséges, hogy korban most éli a dac-korszakát ez pedig egy életkori sajátosság, majd túl jut ezen is.(nem tudom mennyi idős, csak gondolom)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen a segito jellegű válaszokat. 2 éves a fiam, tombol a dackorszak. Ma jókedvűen kaptam vissza, mert kivételesen jól aludt benn.
2014. aug. 28. 20:44
13/13 anonim válasza:
Az én 18 hónapos lányom is ilyeneket csinált. Nagyon sok inger éri, nem tudja levezetni a feszültséget, fáradtságot. Én 17:30-kor tudom elhozni, de még itthon is dolgozom. A Csanások javasolták, fektessem le korán: azóta egyre kevesebb hiszti, dühroham van. 10,5 hónaposan kezdtük, kb 4 hónapja 7-kor megy aludni. Ha nem akar, nem álmos akkor játszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!