Bolcsi után hisztis délutánok?
szerintem ez teljesen normális. a bölcsiben nagy a nyüzsi egész nap, rengeteg inger éri, mindenért meg kell harcolni, stb.
mikor már fáradt, kimerült, csak akkor ér haza. legyél hozzá türelmes, egy felnőttnek is nagyon kimerítő f6ra hazaérni, nehogy egy kicsinek.
majd ahogy érik az idegrendszere úgy lesz jobb
A lányunk akkor ilyen, amikor nagyon elfárad a sok programtól. Ő nem bölcsis, de amikor délelőtt nagyon sokáig vagyunk kinnt, vagy sok helyre megyünk, akkor nagyon kimerül. Először azt hittem azért hisztizik, hogy nem akar még bejönni, aztán rájöttem, hogy épp az a baja, hogy túl sok volt neki. Ilyenkor alig tudom megebédeltetni, úgy esik be az ágyba és 3 órát alszik. Egy lazább napon sokkal nehezebb elaltatni és csak másfél, max. 2 órát alszik.
Sajnos nem tudom a ti esetetekben hogy lehet megoldani, ha senki nem tudja hamarabb elhozni, de szerintem a te fiad is a fáradtság miatt csinálja. Én is sokkal jobban elfáradtam a munkahelyemen, amikor fél 6-ig voltam bennt, mint amikor csak 4-ig.
Elfaradt es emiatt frusztralt.
Nyugodtan lefektetheted 7 kor, nem ertem ez miert kerdes. A lanyom meg elsos iskolas koraban is 7kor fekudt le, most 4.-be megy es fel nyolckor van lampaoltas.
Elég későn hozzátok el a bölcsiből. Fél 6? Hát én ilyet még nem hallottam, bár tudom, hogy a munka miatt megoldhatatlan, de nem lett volna helyesebb 6 órás munkát vállalni? Ebbe a legtöbb munkaadó beleszokott menni. Igazából hétköznap szinte semmit nem vagytok együtt, a bölcsiben van otthon, és ez szörnyű, hogy nem veletek van. Bocsi, de most te neveled,vagy a bölcsőde?
az én sogórnőm nem bírta otthon és beadta a bölcsődébe a gyerekét. Elmondanám, hogy az égvilágon semmi baj nem volt azzal a kislánnyal, csak annyi, hogy a sógornőm nem bírta az otthonlétet. Beadta és hát ő is elég későn járt el érte. (azért írom, hogy járt, mert ő nem dolgozott sokáig, húzta az időt. ) Ez számomra megbocsáthatatlan bűn volt, na de mindegy. Az a gyerek úgy megváltozott, hogy az csak na, kezelhetetlen lett, neki is úgymond dührohamai voltak, amit a sógornőm még nehezebben viselt, mint anno az otthonlétet. Aztán fogta és kivette hamarabb és akkor már jobb lett a helyzet. Nem változott meg tőle a nő, de mivel hamarabb hozza haza és együtt tudnak lenni, tehát van hétköznap is anya és apa, ezért a kislány is jobban viselkedett. De ennek már pár éve. Azóta minden ok, most már iskolás a lány és jó tanuló, de nem nagyon kötődik az anyjához. :(
bocsi, ha nehogy félreérthető legyek, hamarabb hozta haza. mert most már iskolás.
és ha 7kor lefekteted, akkor hétköznap tulképpen nincs is gyereked. Ez aztán a megoldás. gratulálok
en nem itelnem el a kerdezot azert mert csak igy tudjak megoldani, nem ismerjuk a korulmenyeket.
En azt gondolom jobb a kiegyensulyozott egy ora egyutt mint a total hisztis harom.
Ha ugy latod hogy faradt akkor korabban kell lefektetni, mas megoldas nincs.
Sajnos tényleg nem mindenki tudja megoldani a csökkentett munkaidőt.
Én azt javasolnám, hogy este 7-8 körül már fürödjetek le, feküdjetek az ágyba, és ott esetleg még lehet mesét nézni, olvasni neki. Akkor már nyugalomban lesz, pihenni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!