Úgy, 100% gyümölcslé (dobozos/saját készítésű) gyerek italok (Kubu...stb)
Esetleg baba vízből készült házi szörp?:)
2014. aug. 25. 13:05
1/10 anonim válasza:
Alapvetően vizet, de néha persze ő is iszik gyümölcslevet, szörpöt.
2014. aug. 25. 13:08
2/10 A kérdező kommentje:
Hoppá! A kérdés alatt az Úgy víz akar lenni!
2014. aug. 25. 13:10
3/10 A kérdező kommentje:
A kisfiam az istenért sem akarja meginni a vizet amióta egyszer megkóstolta a házi szörpöt! Az orvos mondja hogy ne adjak mást neki vízen kívül de ha egyszer nem issza meg??? Mert próbáltam hogy vizet adok az üvegébe de bele nyalt és nem ivott!! És mikor márszomjas volt hozta a poharat hogy szörp kell!
2014. aug. 25. 13:13
4/10 anonim válasza:
Akkor én úgy csinálnám, hogy csak minimális szörpöt tennék a vízbe (a cukor miatt-gondolom van benne-nem túl szerencsés a szörp szerintem), épp csak hogy kis ízt adjon neki és próbálnám fokozatosan elhagyni azt is.
2014. aug. 25. 13:23
5/10 anonim válasza:
Csak és kizárólag vizet iszik.Erre szoktattam születése óta.
Néha reggelihez teát iszik,de azt is csak natúran.
Amúgy is a vizet szereti,azt is kéri mindig.
Amugy nagyon egyszerű!Ne adj neki szörpöt!Ennyi.
Mondd neki,hogy csak víz van,kéri e.Ha nem,hát akkor így járt!Úgy is kéri,ha tényleg szomjas!
2014. aug. 25. 13:48
6/10 anonim válasza:
Vizet és tejet. A kisfiam a tejjel van ugyanígy, mint a Tied a szörppel :) Reggel és este kap tejet, napközben többnyire vissza sikerült szokatni a vízre, de uzsihoz szokott azért még kapni :)
2014. aug. 25. 13:48
7/10 anonim válasza:
Vizet nagyrészt. De ősztől tavaszig teázunk is, de nem egész nap. Néha kap házi szörpöt(bodza vagy meggy) illetve néha veszek gyümölcs levet a boltban. Egyszerűen ne adj neki szörpöt, hidd el ha elég szomjas lesz,meg fogja inni a vizet is! Tudja,hogy van szörp és azért kéri. Tedd el onnan ahol látja,ne legyen a szeme előtt,mutasd meg neki,hogy nincs szörp. Ez nálunk is bejött,mostanában a kisfiam is szörpözni akart csak és nem adtam neki csak vizet. Látta,hogy nincs szörpös üveg,így megissza a vizet is. Ja és nem kell babavíz, a csapvíz vagy mentes ásványvíz teljesen megfelel ekkora gyereknek!
2014. aug. 25. 13:52
8/10 anonim válasza:
Vizet iszik. Szörp van itthon általában, de nem kell neki szerencsére.
Iszik gyümölcslevet, de csak akkor, ha étterembe megyünk, vagy ha vendégségbe megyünk/jönnek. Ezekhez az alkalmakhoz köti a gyümölcsleveket és nem kér máskor. Itthon víz van.
Én a helyedben nem adnék neki, egyáltalán, csak vizet. Nem kell, neki, hát nem kell, előbb utóbb szomjas lesz annyira, hogy jó a víz is.
2014. aug. 25. 14:51
9/10 anonim válasza:
Hát sajnos nálunk nem vált be, hogy nem adtam neki csak vizet, mert akkor egyszerűen nem ivott egész nap. Nagyobbik lányom szereti a vizet, szívesen iszik is vizet, ha azt mondom, hogy most nincs szörp/gyümölcslé, akkor megissza. Viszont a kisebbik, most 3 éves utálja a vizet. Nagyon sokáig nem kapott mást itthon, és sokszor nagyon nagy vitáink voltak, mert a 35 fokos hőségben sem volt hajlandó inni. Egyébként vízpárti vagyok, a játszótérre ha megyünk, viszek vizet nekik a saját üvegükben, stb. De itthon, pl. ebédkor adok neki gyenge szörpöt (lehetőleg házit), néha házi gyümölcslét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!