Mi a teendő, ha erdőben, túrázás közben a gyereknek kakilni kell?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 16:40
1/11 anonim válasza:
Hát, kakiljon az a szegény gyerek! :))
-papírbili
-utazóbili
-szép zöld fű
2/11 anonim válasza:
Áshatsz kis gödröt és eltemetheted a produktumot. Az anyaföld majd befogadja. Persze, nem a turista út kellős közepén.
3/11 A kérdező kommentje:
A papírbilis módszerről már hallottam, de az kibírná egy 7 éves gyerek súlyát?
2014. aug. 24. 16:52
4/11 anonim válasza:
Bebujik a bokor melle es odakakil! Hat konyorgom te nem voltal gyerek, nem jartatok az erdobe? Gondolom zsebkendo mindig van nalad! Esetleg vihetsz magaddal egy tekercs wc papirt is ha tudod ikyen helyre mentek. Viszel zacskot es a hasznaltakat nem szetdobalod hanem belegyujtod, a legkozelebbi kukaba meg beledobod majd. Mit kell ezen annyit vacilalni?
5/11 anonim válasza:
Ja a kakat nem kel osszeszedni, jot tesz a talajnak! :D
6/11 anonim válasza:
Beljebb megy az út szélétől és leguggol.
Aztán dobj rá egy kis földet, mert szerintem az csúnya, amikor ott a produktum és mellette a papírok.
De ez lebomlik, ez nem olyan szemetelés mint eldobni a nejlonzacsit vagy az üdítősflakont. Az állatok is ott kaksiznak. :-)
7/11 zabmester válasza:
Elviszed a fák, bokrok közé, és ott kakil. Való igaz, az erdei állatok is ott kakilnak, a természethez tulajdonképpen hozzá tartozik a kaki :)
8/11 anonim válasza:
Én ásnék egy pici gödröt, akár a sarkammal, és abba. Utána be lehet temetni.
10/11 anonim válasza:
Az útról le kell térni mert gondolj csak bele mit éreznél, ha Te mennél azon a turista útvonalon legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!