Száj afta ellen mit tegyek? Mivel kezeljem? Mitöl jöhetett ki? se nincs megfázva se más után nem ivott
Figyelt kérdés
2014. aug. 20. 15:20
1/5 anonim válasza:
Lehet kapni párszáz ft-ért a patikában azt az ecsetelőt, amit a szájpenészre is szoktak adni.
Bármitől előjöhet, gyengébb immunrendszer, valami kajától, stb.
Én lányom egyszer be is lázasodott, akkora nagy aftavolt a szájában.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Carbosan kenőcs is jó rá.
Nekem akkor szokott kijönni ha kicsit legyengül az immunrendszerem, icipici megfázáskor (ilyenkor nem vagyok náthás meg nincs semmi más bajom csak az afta)
4/5 anonim válasza:
nekünk doki citromlé és víz egy -egy arányú keverékét javasolja ilyenkor.Tiszta gézlap vagy textilpelus,újjadra tekered majd belemártod a citromos vízbe és ledörgölöd a száját belülről de mindenhol alaposan,ezt napjába többször is csinálhatod!
Azonkívül cumit,rágókát,csörgőt mindent amit használ,szájba vesz lefertőtleníteni!
5/5 anonim válasza:
Grapefruitmag csepp is jó rám, bioboltokban, patikákban, DM-ben is kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!