Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 éves gyermeknek utazási...

6 éves gyermeknek utazási betegségre mit lehet adni?

Figyelt kérdés
Vasárnap utazunk Horvátországba, 9-10 órás az út. Odafelé talán még kibírja, mert éjszaka megyünk, de visszafelé mindenképpen napközben utazunk. Daedalon jó ilyenkor? Egy ilyen hosszú útra mennyit adjak neki?
2014. aug. 18. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Daedalon jó. Kérdezd a gyerekorvost, a miénk nem szereti ezt a gyógyszert (mellékhatások miatt), talán tud jobbat ajánlani. Mi homeos cuccot kaptunk, nagyon jó volt, de sajnos nem emlékszem melyiket. A barátnőméknél a gyömbér vált be.
2014. aug. 18. 13:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Milyen mellékhatásokra gondolsz?
2014. aug. 18. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Én gyerekkoromban kaptam minden utazáshoz Deadalont, nagyon utáltam, ugyanolyan rosszul voltam, csak teljesen kiütött, mintha altatót vettem volna be. Gyerekünknek nem is adtam utazáshoz, pedig sokszor rosszul volt. Most egy olyan karkötő van rajta, ami nyom egy akupunktúrás pontot, azzal kevésbé van rosszul. Svájci rokonunktól kaptuk, nem tudom, hogy lehet-e ilyesmit itthon kapni.
2014. aug. 18. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Ami azonnali, az az álmosság, de komoly idegrendszeri tüneteket is okozhat.
2014. aug. 18. 14:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Pontosan milyen idegrendszeri tünetekre gondolsz? Teljesen megijesztesz.
2014. aug. 18. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:

B6 vitamint adj.

Én végigrókáztam a gyerekkoromat mindenféle mozgó járművön, sokáig Daedalont kaptam, aztán orvosi tanácsra B6 vitaminra váltottak. Ugyanolyan jó volt, de nem ütött ki.

2014. aug. 18. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni, ezért nem is szeretnék válaszolni részletesen. A mi dokink nem ajánlotta, mert saját praxisában is előfordultak esetek (pl. epilepszia jellegű tudatzavaros állapot). Ez persze nem jelenti azt, hogy mindenkinél ilyen lesz, de mi nem adtuk, hiszen nem tudhatom, az én gyerekem lesz-e az.
2014. aug. 18. 16:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Utazás közben émelygésre, hányingerre B6 vitamin.
2014. aug. 18. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!