Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ismeros nektek a kovetkezo 2...

Ismeros nektek a kovetkezo 2 termek?

Figyelt kérdés
Pro Gastro Kid es Hummel Mikrorostos Gel: kislanyom nehany napja nagyon szeprekedeses lett es a neten talaltam ezeket a termekeket, hasznalt mar valaki ilyet? Tenyleg nagyon jok?
2014. aug. 15. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a 10 hósom kapta a Gasztro Kidet hasmenésre. Nekünk jó volt.
2014. aug. 15. 16:49
 2/3 A kérdező kommentje:
szekrekedeses (bocsi),
2014. aug. 15. 16:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Kisfiam 2,5 éves koráig nagyon szorulásos volt, kb. 3 naponta kakilt, keményet. A Pro Gastro Kidet kezdtem adni, szinte azonnal beállt a széklete normálisra (szinte minden nap), és azóta is így van, már 5 éves. Amikor elkezdte az ovit, akkor szedte pár hónapig, majd pár hónap szünet ismét csináltunk egy kúrát. Állítólag immunerősítő szerepe is van, nem tudom ennek köszönhető-e, de az ovi első éve alatt egyetlen egyszer volt beteg.

A kislányod, ha csak néhány napja székrekedéses, arra valami gyors hashajtó kellene (Leavolac szirup pl.), mert ez a Pro Gastro Kid probiotikum hosszú távon fejti ki a hatását.

2014. aug. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!