2 éves kor után lelassul a növekedés? (Bővebben lent)
Nálunk is nagyon lelassult. hány cm a kisfiad? Csak mert az enyém is alig nőtt 2 év alatt, viszont a mi dokink nem küldi sehova kivizsgálásra.
2 évesen 82 cm volt 3 évesen 92 cm , most 4 éves és csak 95 cm. 15 kg.
Habár kisebbik fiam is 2 éves és most éppen ő is 82 cm.
Én sem tudok mit csinálni, csak aggódni. A fiam a legalacsonyabb az oviban, már agyon aggódtam magam rajta, de a doki szerint normális...
Mindig mondom, hogy küljdön el valahova, ahol megmondják, hogy nincs gond, és akkor belenyugszom, hogy alacsony és kész, de nem küld el sehova. gondolj bele, az enyém egy évvel idősebb és a tied még így is magasabb. Sztem neked nincs okod aggodalomra.
Egyszer valaki linkelt egy táblázatot:
Eszerint 2 évesen 81 cm a minimum, azt eléri a kisfiad. Férjem családjában mindenki elég alacsony, de igazából engem nem is az zavar, hogy pici, hanem hogy nem változott se a magassága se a súlya szinte semmit 9 hónapja. A gyerekorvos minket sem küldött el sehova, allergia vizsgálatra azért mentünk, mert gyakran volt hasmenése, és folyton elküldték a bölcsiből ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!