Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Könnyen megy neked a gyereknev...

Könnyen megy neked a gyereknevelés, úgy, ahogy szülés előtt képzelted?

Figyelt kérdés
Valahogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy a könyvekben le van írva. Sokszor nem is tudom mit kéne tennem a dacos gyerekkel...
2014. aug. 12. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Sokkal könnyebb, mint amire számítottam, mert szinte minden ismerősöm valami borzalmas, kibírhatatlan dolognak írta le.
2014. aug. 12. 20:17
 2/10 anonim ***** válasza:
54%

Nekem úgy megy mint ahogy elterveztem, de szerencsém is van, mert tényleg nagyon-nagyon jó kislányom van. Tényleg mindent megért első szóra, nem kell 5x, 10x, 100x mondani elég egyszer. Abszolút számomra tökéletes gyereket nevelek.

Nekem elég, hogy a nap folyamán szinte minden órában jön, puszit ad, megölel, mondja, hogy nagyon szeret. Szerintem, ennél jobban nem tudom kifejezni, hogy harmonikus kapcsolatban élünk :) (3 éves és lány)

2014. aug. 12. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Én elméletben rettenetesen okos voltam, aztán a kisfiam sorra segített feladni az elveimet. :) A második gyerek ezután már gyerekjáték volt.
2014. aug. 12. 20:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Akiknek könnyen megy, azokat miért pontozták le???
2014. aug. 12. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Én a korábban hangoztatott elveimet vágtam a kukába.
2014. aug. 13. 06:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom, nem én pontoztam le őket. :(
2014. aug. 13. 08:12
 7/10 anonim ***** válasza:
25%
Valószínű azért pontoztak le, mert nekik neveletlen a gyereke és szeretné tudni, hogy hogyan kell csinálni :) Mondjuk a segítségkérésnek is egy formája, de ha a szülőnek ennyi az IQ-ja, akkor a gyereke se lehet hajj de jó :)
2014. aug. 13. 08:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem nehezebb mint gondoltam, bár ez inkább a kisebb korára volt igaz, különösen az első 3 hónapra és a másfél-2 éves kor közötti időszakra.

Most már ovisok, természetesen a dackorszak közepén, most is sokszor nehéz, de neannyira, mint gondoltam.

Nekem sokat segített ez a könyv, mióta olvastam, azóta határozottan könnyebb nekem és így aztán nekik is:

Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje

Adele Faber - Elaine Mazlish

2014. aug. 13. 09:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha ez megnyugtat titeket, bármelyik témakörben, bármilyen kérdést teszek fel, mindig vannak lepontozók, akik értelmetlenül pontoznak le össze-vissza rendszer nélkül, szerintem csak unatkozó iskolás gyerekek lehetnek.
2014. aug. 13. 10:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja, a könyvajánlót nagyon köszönöm, beszerzem!
2014. aug. 13. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!