Könnyen megy neked a gyereknevelés, úgy, ahogy szülés előtt képzelted?
Nekem úgy megy mint ahogy elterveztem, de szerencsém is van, mert tényleg nagyon-nagyon jó kislányom van. Tényleg mindent megért első szóra, nem kell 5x, 10x, 100x mondani elég egyszer. Abszolút számomra tökéletes gyereket nevelek.
Nekem elég, hogy a nap folyamán szinte minden órában jön, puszit ad, megölel, mondja, hogy nagyon szeret. Szerintem, ennél jobban nem tudom kifejezni, hogy harmonikus kapcsolatban élünk :) (3 éves és lány)
Nekem nehezebb mint gondoltam, bár ez inkább a kisebb korára volt igaz, különösen az első 3 hónapra és a másfél-2 éves kor közötti időszakra.
Most már ovisok, természetesen a dackorszak közepén, most is sokszor nehéz, de neannyira, mint gondoltam.
Nekem sokat segített ez a könyv, mióta olvastam, azóta határozottan könnyebb nekem és így aztán nekik is:
Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje
Adele Faber - Elaine Mazlish
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!