Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éve sgyermekednek mennyi uj...

4 éve sgyermekednek mennyi uj ruhát vezsel az ovikezdésre? Miket veszel hol? Használtat vagy ujjat? hányas ruhákat hord és cipőket? várja e már hogy kezdődjék az ovi? Változott e a mentalitása a nyár folyamán?

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Lányom most lesz középsős,fiam elsős és nagyon várják már! Lányom a kezdetektől nagyon szereti az ovit,nem volt probléma.Fiamnál még nem tudom,hogy mi lesz.

Lányom 4,5 sok ruhát nem kell (még) vennem,mert sok jó még rá tavaszról. Esőkabát,dzseki,kabát,overál,téli csizma(bár megnézem,hogy amit év elején vettünk,jó-e még,mert talán ha 2x hordta ebben az enyhe télben) kell majd neki előre láthatólag és sok zokni :D

Benti cipője is van,sportcipője,szandál,amíg kell és gumicsizma.Vannak,leggings nacijai,szoknyái,pólói,felsői,pulcsijai és rendes és macinacijai.

Fiamnak van sportcipője és kb ennyi! :D

Neki mindent vennem kell.Se nadrágja,se felsői,se pulcsijai,se gumicsizma,benti cipő,se kabátja,mellénye téli ruházata nincs.

Általában használtan veszem,mert ennyi ruha boltban nem olcsó,de szoktam Tescoban venni neki ruhákat,mert azokat nagyon szeretem és nem rossz a minősége!

2014. aug. 12. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
lidl,háda,tescó,asti kids darabra soha nem számolom 10 felső és 5-10db nadrág szokott lenni ősszel és ruhákbol is 5 db biztos van neki ,ő most nyáron is jár óviba .
2014. aug. 12. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Kislányom most kezdi az ovit,emiatt meg amiatt is mert egy méretet nőt elég sok minden kellett,főleg legging,nadrág,pulóver,cipő.Van turis is közötte (főleg nadrág,mert azt nagyon nehezen kapok rá olyat ami jó) illetve egy nagyon szuper extra vastag pulóver.De a ruhák három negyede új,olcsóbb,akciósabb ruhák a Kik-ből,illetve Ruhafalván volt most nemrég elég nagy leárazás (ezeket mindig figyelemmel kísérem),és most rendeltem először a bonprixtől és nagyon meg vagyok velük elégedve,ár,minőség,kinézet arány szuper :) szeretem nagyon csinosan,szépen öltöztetni a lányom.

Nagyon várja az ovit,nem lesz vele baja úgy gondolom :)

2014. aug. 12. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:

nem az ovi miatt veszek neki ruhákat. amit kinőtt azt pótolom mindig, ott veszem ahol épp jó áron van az amire süksége van.

idén télen pl. nem kell pólókat vennem neki mert nyáron 1 számmal nagyobbat kapott (116), így tavaszig biztos nem növi ki. majd hosszú nadrág kell, mert csak 2 maradt tavaszról ami jó, de ráér majd ha jön a hűvösebb idő.

nagyon várja már az ovit, 1,5 éve jár, imádja, hiányoznak a barátai, sok volt neki a 4 hét szünet :)

nem hiszem, hogy megváltozott, inkább furcsa volt neki, hogy velem van, mert év közben apa vette k a szünetekre a szabikat, nekem jutott a nyár egyben, így már elszokott attól, hogy csak velem van :) pont ezért talán kicsit el is kényeztettem, ő meg remekül rájött, hogy erre lehet építeni :D de azért próbálok szigorúbb lenni

2014. aug. 12. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Kislányom most lesz középsős. 24-es cipőt és 98/104-es ruhát hord.

Szabadidő ruhát szeretnék még venni neki, más minden van neki. Tescoba, lidlbe és az aldiba szoktam általában vásárolni neki.

Néha várja, néha nem :-). Június közepétől nem ment oviba, mert az utolsó héten lebetegedett, és csak júl.közepén volt 1 hetet, megszokta, hogy itthon van. A barátai azért hiányoznak. Nem változott a nyár alatt.

2014. aug. 12. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!