Bili kérdés. Mikor szokik rá?
Szerintem ne aggódj, nagyon is ügyes a kicsi lányod!
2 éves kor alatt nem is nagyon szokták a szakemberek sem javasolni, hogy bilizéssel próbálkozzon az anyuka, ugyanis csak akkorra válik elég éretté a kicsi, hogy szabályozza az ürítését.
Majd 3 éves korra lesz elvárás a szobatisztaság, mire a kicsi oviba megy, szóval bőven van időtök! Ha ő már magától bilizik, örülj neki, dícsérd, támogasd, és engedd, hogy a saját tempójában haladjon! Mi is így csináljuk, az én fiam 22 hónapos. Már szól, ha pisilni, kakilni kell, és sokszor sikerül a bilibe produkálni, de azért rajta van a pelus is, és nem történik semmi, ha abba pisil, kakil.
Még a nagyobbaknál is előfordul néha, hogy a játék hevében "elfelejtenek" a bilire ülni, szóval ez teljesen normális dolog.
Ha már ennyire ügyes a kislányod, szerintem legkésőbb nyárra szobatiszta lesz, hiszen akkor a kevesebb ruha méginkább segíti majd a bili-projectet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!