Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más kisgyerek is ilyen? (alvás)

Más kisgyerek is ilyen? (alvás)

Figyelt kérdés

Kisfiam két éves!!! A nappali alvás tök oké!! De éjjel... Én nem tudom mi van a kisfiammal! Elalvás előtt vacsi majd kakaó (250ml)

Régebben max 4x kelt fel és ivott! Alkalmanként 30-50ml vizet!

Ez még oké is volt!! De most már a harmadik éjszaka telt el úgy, hogy egy liter vizet simán megiszik! Cumi nem kell neki addig sír míg nem adok neki inni! A kakaót sem fogadja el mert próbáltam azt is! Nem hiszem, hogy jót tenne neki ez a sok ivás mert így folyton dolgozik a szervezete! Nem tudom mit kéne csinálnom! Melege van! Tudom! De egy szál pelusba alszik és a szobában nyitva van az ablak! Ez az éjszakai ébredés engem is nagyon megvisel! Szerintetek mit kéne csinálnom?

2014. aug. 7. 13:50
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Este ne adj neki kakaót, mert az felpörgeti. Reggel igyon kakaót inkább.
2014. aug. 7. 13:54
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Nappal iszik eleget? Én kakaót éjszakára nem adnék (nem is adok), mert az egyrészt felpörgeti, másrészt nagyon édes és csak szomjas lesz rá. Az én fiam 2 éves múlt, kakaót csak reggel kap, akkor is csak kevés kakaót teszek a tejitalába fürdés után még megiszik 2 dl tejitalt és alvás. Nem kel éjszaka, de ő mondjuk sosem ivott éjjel.
2014. aug. 7. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Ne adj neki éjszakára kakaót.Magas a kalória tartalma,arra készteti a szervezetet,hogy dolgozzon,égesse el.

Pluszban még édes is,így éjszaka kívánja majd a sok vizet.

2014. aug. 7. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, függ attól, napközben mennyit iszik, mert éjjel lehet, hogy pótolja (én is így vagyok felnőttként). Kicsit itasd többet napközben, hátha már ez önmagában is segít. Hűtött és szobahőmérsékletű vizet szoktam felesben keverni a lányomnak kánikulában, akkor szívesebben megissza, a szobahőmérsékletűt nem.
2014. aug. 7. 14:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Nappal 2-3 órát alszik! És sokat kér inni is! Megpróbálom akkor amit ajánlotok! Mégegyszer köszi mindenkinek!!
2014. aug. 7. 14:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Enni mit eszik? Sok sósat? Mert akkor érthető. Ha tényleg olyan soknak tartod, amit iszik, érdemes megnézetni, nem cukorbeteg-e.
2014. aug. 7. 14:07
 7/8 A kérdező kommentje:

Már azt eszi amit mi! Én alapból nem főzök fűszeresen...

Jajj ne ijesztgess.. :(

Mindenképp megkérdezem a védőnőt is! Csak ilyenkor még dolgozik és nem veszi fel a telefont a tanácsadás miatt!

2014. aug. 7. 14:15
 8/8 anonim ***** válasza:
A megnövekedett folyadékigény valóban a Cukorbetegség egyik legfőbb jele. Nézessétek meg, hogy megnyugodjatok, illetve hogy még időben legyen ha esetleg gond van.
2014. aug. 7. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!