Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik mesének örültök, hogy...

Melyik mesének örültök, hogy nézi a gyerek?

Figyelt kérdés
Milyen mesét engedtek neki, és mit nem? Konkrét címek érdekelnének leginkább, és ha lehet olyan, amit a gyerek is szeret, meg te is örülsz, hogy nézi.
2014. aug. 5. 19:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Micimackó sorozat,filmek (de nem a legújabb rettenet,mert az borzasztó)

Verdák

Repcsik

Hupikék Törpikék

Némó

Lecsó

Süsü

régebben nézte az Ukit és a Kisvakondot

Babar

Vizipók

Vuk

Mazsola és Tádé

2014. aug. 6. 12:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem sorolom fel az összes mesét,de a lényeg az, hogy nézik a m2-öt,a JimJam-et és a Minimaxot! Sok mese van,ami tanulságos és jópofa!

Lányom (4,5) és fiam (3) igazi kedvence,- nem tudom,hogy adják-e még- a Mia és én című mese! Youtube-ról letöltöttem az összes részt és azt bárhol,bármikor,bármennyiszer bekapcsolhatom,tátott szájjal nézik! Aztán a Bibi Blogsberg,Bibi és Tina,Léna Farmja,tehát a lovas mesék előnyben!

Disney rajfilmek közül nem sok van,amit ne láttak volna! Imádom és ők is...

2014. aug. 6. 17:47
 13/13 anonim ***** válasza:

öt éves fiam legmnagyobb kedvence az állati küldetés

én meg nagyon örülök neki,mert ez nem valami idióta garcolós mese,hanem minden rész más-más állattal ismertet meg közelebbről.nagyon sokat tanult belőle a fiam

2014. aug. 8. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!